Activiteitenaanbod Eindhoven

 

Op zoek naar leuke uitjes in Eindhoven voor uw collega’s of vrienden? Een avontuurlijk vrijgezellenfeest, een ludieke stadswandeling of een politie en boef spel voor de hele familie? Rofra heeft voortaan ook een activiteitenaanbod Eindhoven. Met als unieke startlocatie de Stadsbrouwerij, zit je vrijwel meteen in het bruisende centrum van Eindhoven!

Om u alvast een beetje op weg te helpen staan hieronder diverse categorieën. Klik op een categorie om alle bijbehorende activiteiten te zien. Kom je er niet helemaal uit? Aarzel niet en neem gewoon even contact met ons op via 040-2042593 of info@rofra.nl. Wij denken graag met u mee!

Target game

citygame target

Bride/ Groom to be

vrijgezellenactiviteit bruidegom bruid

Opsporing Verzocht

city game moordspel

Bierproeverij

bierproeverij in eindhoven

Bierproeverij met rondleiding

bierproeverij met rondleiding

Arrangementen

arrangementen

Bent u aan de beurt om de familiedag, een vrijgezellenfeest, het kinderfeestje, teamuitje of ander dagje uit te organiseren? Op deze pagina vindt u tal van ideeën voor activiteiten. Van recreatieve en laagdrempelige activiteiten tot actieve, spannende en unieke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het stoere paintball of de uitdagende survival op ons outdoor terrein, de Robinson Spelen in het teken van teambuilding of een rustgevende tocht in een kano door de natuur. Wij bieden programma’s aan voor jong en oud. Heeft u een specifiek doel voor ogen of wenst u hulp bij het samenstellen van uw programma? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!