Bedrijfsuitje Brabant

Bent u op zoek naar een uniek, leuk en veilig bedrijfsuitje Brabant? Rofra helpt u graag met de organisatie, zowel een bedrijfsuitje in Brabant als op uw eigen locatie zijn mogelijk. Hieronder staan onze vele groepsactiviteiten en teambuildingactiviteiten die allemaal geschikt zijn als bedrijfsuitje, teamuitje, afdelingsuitje, teamtraining of personeelsfeest. De activiteiten zijn los te boeken maar ook prima te combineren met elkaar zodat u een volledig dagprogramma krijgt. Als u dit combineert met lekker eten en drinken in onze nieuwe horecalocatie ’t Boothuys dan is uw bedrijfsuitje compleet. Voor meer informatie over het organiseren van een teamuitje kunt u hier klikken. Onze medewerkers helpen u graag met uw keuze!

Om niet zoek te raken in ons grote aanbod aan activiteiten helpen we u alvast een beetje op weg. Hieronder hebben we daarom een aantal categorieën voor u benoemd, zoals onze meest populaire bedrijfsuitjes, alle teambuildingsuitjes, alle workshops, etc. Klikt u hier op dan krijgt u alle activiteiten binnen deze categorie te zien. Komt u er niet uit? Neem vrijblijvend contact met ons op via 040-2042593 of info@rofra.nl. Wij denken graag met u mee!

Alle bedrijfsuitjes

teamactiviteiten bedrijfsuitjes

Meest populair

brabant kanotochten

Teambuilding

teambuildingsactiviteit Valkenswaard

Grote groepen

dansen groepsuitje

Workshops

workshop bonbons maken

Arrangementen

Smokkelarrangement

Indoor activiteiten

schermen workshop bedrijfsuitje

Personeelsfeest

personeelsfeest valkenswaard

Rofra organiseert graag een volledig dagprogramma inclusief activiteiten en catering voor u. Als u uw wensen aan ons kenbaar maakt, kunnen wij u een programma op maat aanbieden met bijvoorbeeld teambuildingsactiviteiten, spannende activiteiten, samenwerkingsactiviteiten, laagdrempelige activiteiten met een spelelement, engels sprekende instructeurs of een keuzeprogramma bij grote groepen. Indien gewenst verzorgen wij ook het personenvervoer, zodat u van een onbezorgde dag kunt genieten. ’t Boothuys is hiervoor de ideale locatie als start van uw dag met koffie/thee en vlaai, een pauze met een lunch of afsluiting met buffet of barbecue. Ook als feestlocatie of locatie om te vergaderen is ’t Boothuys zeer geschikt.