Behalve het grote aanbod aan activiteiten heeft Rofra nog meer te bieden. Zo verzorgen wij graag uw personenvervoer en hebben we diverse opties indien het slecht weer mocht zijn op de dag van uw activiteit. Ook zorgen wij ervoor dat u gedurende al onze activiteiten verzekerd bent mocht een ongeval u treffen.

Heeft u nog vragen over een van onze programma’s, of  mist u nog iets? Laat het ons gerust weten!

 

Personenvervoer

Doordat Rofra beschikt over een eigen wagenpark kunnen wij ook het personenvervoer tegen een gunstig tarief voor u verzorgen. Denk aan het op uw locatie ophalen van de groep, tussentijds vervoer of het naar een andere locatie brengen aan het einde van uw programma. Dit kunnen wij zowel voor kleine als voor grote groepen regelen. Personenvervoer via Rofra is mogelijk tot en met 19:00 uur. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Slecht weer programma

Ook in geval van regen gaan onze activiteiten in principe allemaal gewoon door of er wordt gekeken of de activiteiten overdekt plaats kunnen vinden. Wij denken hierin graag met u mee! Het is ook mogelijk om een slecht weer optie programma af te sluiten waarmee u verzekert bent dat er een alternatief binnenprogramma voor u wordt vrijgehouden welke zal worden gedaan in geval van slecht weer. Lees hier verder voor ons complete slecht weer aanbod. 

 

Verzekering

Al onze activiteiten beschikken standaard over een ongevallenverzekering. Hier betaald u dus niets extra voor! Indien gewenst kunt u hier een reisverzekering, annuleringsverzekering of uitgebreidere verzekering aan toe te voegen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik hier voor al onze extra verzekeringen of vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

rofra valkenswaard
Personenvervoer

Geen personenvervoer? Geen probleem! Rofra beschikt over een eigen wagenpark en kan uw rit van en naar de gewenste locatie tegen een aantrekkelijk tarief verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Slecht weer programma

Bij Rofra kunt u een ‘slecht weer optie’ boeken. We bieden dan twee programma’s aan, een voor buiten en een voor binnen. Bij slecht weer kunt u op de dag zelf, in overleg kiezen voor het alternatieve binnenprogramma. De vaste kosten voor deze optie bedragen € 75,00 per dagdeel.

Verzekering

Naast het samenstellen van een programma is het afsluiten van een verzekering voor uw evenement een belangrijk onderdeel van de voorbereiding. Onnodige risico’s worden hierdoor voorkomen. Bij Rofra hoeft u zich geen zorgen te maken. Standaard bent u verzekerd volgens de ongevallenverzekering van de Vebon. Het is tevens mogelijk om te kiezen voor een uitgebreidere verzekering.