Uw uitje verzekeren zorgt voor een zorgeloos arrangement 

 

Naast het samenstellen van een programma is het afsluiten van een verzekering voor uw evenement een belangrijk onderdeel van de voorbereiding. Onnodige risico’s worden hierdoor voorkomen. Bij Rofra hoeft u zich geen zorgen te maken. Standaard bent u verzekerd volgens de ongevallenverzekering van de Vebon. Als extra kunt u uw uitje verzekeren met onze reisverzekering en annuleringsverzekering.

 

Vebon ongevallenverzekering

De Vebon is de overkoepelende organisatie voor buitensport ondernemers. Rofra Sportieve Arrangementen biedt u een ongevallenverzekering standaard aan. Deze verzekering kost € 1,00 per persoon, is BTW-vrij en zit al verwerkt in al onze prijzen. Er zijn dus geen bijkomende kosten. Het is overigens niet mogelijk om deze euro van de prijs af te halen omdat Rofra verplicht is om deze euro af te dragen aan de Vebon.

Deze verzekering biedt u dekking indien u door een ongeval wordt getroffen. De verzekering is uitsluitend van kracht tijdens de door Rofra georganiseerde ééndaagse of meerdaagse activiteiten.

 

Extra verzekeren

  • Reisverzekering
    Naast de verplichte ongevallenverzekering die reeds bij de prijs zit inbegrepen kunt u aanvullend een reisverzekering afsluiten. Deze verzekering is alleen tijdens het reizen naar het buitenland (Europa) naar het door Rofra georganiseerde evenement, en het verblijf tijdens het evenement, van kracht. Kostbaarheden vallen niet onder de dekking van deze verzekering, indien deze zijn/worden vervoerd. Deze goederen zijn uitsluitend verzekerd indien deze als handbagage worden meegenomen in de passagiersruimte.
  • Annuleringsverzekering
    Het kan altijd gebeuren dat een evenement niet door kan gaan. Bijvoorbeeld omdat een deelnemer ernstig ziek wordt of komt te overlijden. Wanneer dit binnen een week voor aanvang van het evenement gebeurt, kunt u in zo’n geval de verschuldigde boekingssom vergoed krijgen.
    In aanvulling op de Algemene Voorwaarden (06.20) wordt bepaald dat tevens uitkering wordt verleend indien de reservering(en) moet(en) worden geannuleerd, dan wel het verblijf voor de gehele groep voortijdig moet worden afgebroken ten gevolge van faillessement van de groep of het uitvallen van de gehuurde accommodatie door brand, ontploffing, blikseminslag of storm (echter niet voor tenten).
bedrijfsuitje valkenswaard teambuilding
valkenswaard teambuilding
teamactiviteiten bedrijfsuitjes
zeskamp
Slecht weer programma

Bij Rofra kunt u een ‘slecht weer optie’ boeken. We bieden dan twee programma’s aan, één voor buiten en één voor binnen. Bij slecht weer kunt u op de dag zelf, in overleg kiezen voor het alternatieve binnenprogramma. De vaste kosten voor deze optie bedragen € 75,00 per dagdeel.

Personenvervoer

Geen personenvervoer? Geen probleem! Rofra beschikt over een eigen wagenpark en kan uw rit van en naar de gewenste locatie tegen een aantrekkelijk tarief verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.