Geen personenvervoer? Geen probleem! Rofra beschikt over een eigen wagenpark en kan uw rit van en naar de gewenste locatie tegen een aantrekkelijk tarief verzorgen. Dit kunnen wij zowel voor kleine als voor grote groepen organiseren. Als u meerdere activiteiten bij Rofra boekt en deze op verschillende locaties plaatsvinden is het mogelijk om het vervoer te regelen voor u, zodat u tussen de verschillende locaties wordt vervoerd. Wilt u graag worden opgehaald vanaf uw locatie naar Rofra of andersom? Ook hier zijn mogelijkheden voor.

Personenvervoer via Rofra is mogelijk tot en met 19:00 uur. Tevens werken wij met een gerenommeerde partner voor grotere groepen of voor luxere ritten. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

bus kano
auto wagenpark rofra
busvervoer kanotocht dommel
teambuilding bedrijfsuitjes
Slecht weer programma

Bij Rofra kunt u een ‘slecht weer optie’ boeken. We bieden dan twee programma’s aan, een voor buiten en een voor binnen. Bij slecht weer kunt u op de dag zelf, in overleg kiezen voor het alternatieve binnenprogramma. De vaste kosten voor deze optie bedragen € 75,00 per dagdeel.

Verzekering

Naast het samenstellen van een programma is het afsluiten van een verzekering voor uw evenement een belangrijk onderdeel van de voorbereiding. Onnodige risico’s worden hierdoor voorkomen. Bij Rofra hoeft u zich geen zorgen te maken. Standaard bent u verzekerd volgens de ongevallenverzekering van de Vebon. Het is tevens mogelijk om te kiezen voor een uitgebreidere verzekering.