Familiedag organiseren?

 

Het organiseren van een familiedag met activiteiten en catering, passend bij zowel jong als oud. Dat kan! Onderstaande activiteiten zijn zowel voor de jongeren als voor de wat ouderen geschikt. Heeft u een grote familie? En wilt u mensen laten kiezen tussen meerdere activiteiten? Ook dit is geen probleem. Ook keuzeprogramma’s behoren tot de mogelijkheden.

Mochten jullie speciale wensen hebben dan vernemen wij dit graag. Wij denken met alle plezier mee om een geslaagde dag te verzorgen!

Behalve onderstaande activiteiten kunnen jullie uiteraard ook kiezen uit onze andere activiteiten. De activiteiten zijn met elkaar en/of met catering te combineren om zo een leuk programma samen te stellen.

Fietsverhuur

stepverhuur valkenswaard eindhoven

Robinson Spelen

expeditie robinson uitjes

Opsporing Verzocht

Opsporing verzocht

Free Choice Survival

teambuilding survival

Sterrenslag zeskamp

sterrenslag teambuilding

GPS Kano Adventure

kanoen valkenswaard

Kanovaren

kanoen met gps

Bamboestiek

workshop bamboestieken groepsuitje

Videoclip maken

lipdub vrijgezellenfeest

Graffiti Workshop

graffiti spuiten

Bonbons maken

bonbons maken bedrijfsuitje Eindhoven Valkenswaard

Jongens vs meisjes

jongens tegen de meisjes

Quiz programma's

quiz als uitje

Bent u aan de beurt om de familiedag, een vrijgezellenfeest, het kinderfeestje, teamuitje of ander dagje uit te organiseren? Op deze pagina vindt u tal van ideeën voor activiteiten. Van recreatieve en laagdrempelige activiteiten tot actieve, spannende en unieke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het stoere paintball of de uitdagende survival op ons outdoor terrein, de Robinson Spelen in het teken van teambuilding of een rustgevende tocht in een kano door de natuur. Wij bieden programma’s aan voor jong en oud. Heeft u een specifiek doel voor ogen of wenst u hulp bij het samenstellen van uw programma? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!