Kerstborrel organiseren?

Bent u op zoek naar een geschikte, mooie locatie voor uw kerstborrel? In 't Boothuys kunt u een gezellig kerstborrel organiseren.

't Boothuys is ideaal voor uw borrel om de feestdagen goed in te zetten. Zowel voor bedrijven, families, vriendengroepen als (sport)verenigingen.

Door de vele cateringmogelijkheden is het mogelijk om de kerstborrel volledig naar eigen wens samen te stellen. Zo heeft u de keuze uit diverse drankjes en hapjes arrangementen.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden en beschikbaarheid. U kunt ons bereiken via onze contactpagina, per mail of telefonisch via: 040 244 16 77.

kerstborrel organiseren

Naast een kerstborrel organiseren, kunt u bij 't Boothuys ook terecht voor feesten & partijen, vergaderingen of jubileum vieringen. Tevens is 't Boothuys de ontvangstlocatie van Rofra. 't Boothuys is gelegen in Valkenswaard, ten zuiden van Eindhoven. U kunt dus ook prima een van de activiteiten combineren met catering, voor een (mid)dag vullend programma.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van 't Boothuys? Neem dan een kijkje op de website en neem vrijblijvend contact op voor een offerte aanvraag.

Scroll naar top