Rofra heeft verschillende eigen locaties in de omgeving van Valkenswaard. Zo bezit Rofra een outdoorterrein van meer dan 40.000m² gelegen in de uitlopers van het Westerhovens bos. Dit gebied is onder andere ingericht voor verschillende outdoor activiteiten zoals Team Survival, Treasure Hunts en Paintball. Voor zeskampen, sport- en speldagen en creatieve workshops beschikt Rofra over een 11.000m² groot evenemententerrein. Tevens heeft Rofra hier een mooie nieuwe ontvangstruimte; ’t Boothuys. Hier kunt u ook terecht voor feesten, vergaderingen en barbecues.

 

Activiteiten op locatie

Dankzij meerdere samenwerkingsverbanden kunnen wij activiteiten organiseren in Weert (Roompot Weeterbergen) en in Nijmegen (Centerparcs Heijderbos). Ook met Centerparcs De Kempervennen werken wij al lang samen en kunnen wij diverse activiteiten organiseren zodat u niet van het park af hoeft. Wilt u liever niet naar Valkenswaard of naar één van onze andere locaties komen, dan komen wij graag naar u toe. Veel van onze activiteiten zijn ook op locatie mogelijk. Heeft u een grasveld, parkeerterrein of een andere geschikte (binnen)locatie dan nemen wij alle materialen mee en verzorgen uw bedrijfsuitje, schoolreisje of familiedag bij u in de buurt!

evenementenlocatie bedrijven
rofra valkenswaard
feestlocatie eindhoven
Evenemententerrein Rofra

Unieke locatie in Natuurpoort De Malpie met eigen horeca en feestlocatie ’t Boothuys.

evenementenlocatie bedrijven
Outdoorterrein Rofra

Het 40.000m² groot outdoorterrein is speciaal ingericht voor diverse teambuilding en survival activiteiten!

rofra outdoorterrein
Activiteiten op locatie

Wilt u liever niet naar Valkenswaard komen dan komen wij graag naar u toe. Veel van onze activiteiten zijn ook op locatie mogelijk.

Schieten op locatie