’t Boothuys; Unieke locatie voor uw personeelsfeest, kerstborrel of nieuwjaarsreceptie met een gezellige twist

 

Op het moment van schrijven genieten we nog van een paar heerlijke nazomer dagen in de herfstvakantie van het Zuiden. Maar toch is het al verstandig om te kijken wat u met uw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie doet. Blijft u in de sfeer van de dagelijkse werkvloer of gaat u naar een sfeervolle en unieke locatie? ’t Boothuys is zo’n sfeervolle locatie waar u in alle rust met uw medewerkers kunt genieten van een gezellige kerstborrel of nieuwjaarsreceptie. Wat denkt u van een oprijlaan versierd met fakkels, gezellige verlichting en zowel binnen als buiten sfeervol ingericht. Buiten is er een uitgebreid terras en kijkt u uit op een groot stuk natuur waar we een warm kampvuur voor u kunnen plaatsen. Maak uw evenement extra bijzonder door er een leuke activiteit of workshop aan te koppelen. Zo zijn de mini Robinson Spelen, Percussie Spektakel, Party Quiz en de Bierproeverij leuke aanvullingen op uw feest. Zo creëert u een uniek feest met een gezellige twist! En dit hoeft natuurlijk niet alleen met kerst of nieuwjaar te zijn maar ook voor uw personeelsfeest of relatiedag is ’t Boothuys een mooie feestlocatie.

Wilt u graag meer weten over de vele mogelijkheden dan helpen we u graag verder en kunt u bellen naar 040-2042593 of mailen naar info@rofra.nl!

 

Bekijk hier de mogelijkheden van eten en drinken bij uw feest en hier vindt u de mogelijkheden van geschikte activiteiten tijdens uw feest.

 

feestlocatie eindhoven valkenswaard

18 oktober 2017