paintball eindhoven

Kortingsacties

Regelmatig nieuwe kortingsacties en leuke aanbiedingen bij Rofra

 

20% Korting op de Smokkelaar

Boek nu onze leuke interactieve activiteit de Smokkelaar en ontvang 20% korting!

Schuilt er een echte speurneus in jou? De Smokkelaar is een van de nieuwste activiteiten van Rofra.
Zijn jullie een team dat op zoek is naar een leuk spel vol spanning en interactie? Dan is de Smokkelaar wellicht iets voor jullie.

 

Deze actie is geldig als je de Smokkelaar deze maand boekt en deze plaatsvindt voor 1 mei 2018.

Actiecode: FBS20

 

10% Winterkorting op alle activiteiten

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, Rofra is het gehele jaar voor u geopend om voor u een compleet en verzorgd uitje te organiseren. Het aanbod van winteractiviteiten is zo samengesteld dat u de mogelijkheid heeft om naar binnen of is de activiteit overdekt, zoals bij de Robinson Spelen of het schietprogramma. Maar ook bij activiteiten in de buitenlucht, zoals the Target of het paintballen krijgt u het niet snel koud. Om in de winterse sferen te blijven, plaatsen we de komende maanden als het echt koud is een gezellig kampvuurtje bij uw activiteit.

Om alle activiteiten momenteel extra aantrekkelijk te maken, ontvangt u bij alle activiteiten die u nu boekt en plaatsvinden voor 1 maart 2018 nog eens 10% winterkorting.

Actiecode: winter117

 

De jarige Jop of Jet gratis bij zijn of haar eigen kinderfeestje bij Rofra!

Wanneer je een kinderfeestje bij Rofra boekt en deze plaatsvindt in de maand februari mag de Jarige Jop óf Jet helemaal gratis meedoen met zijn of haar eigen feestje!
Populaire feestjes in de wintermaanden zijn het paintball- en/of survivalfeestje, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de andere feestjes.

Let op: Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of promoties en is geldig bij een minimum aantal deelnemers van 10 personen.

 

4 september 2017