Personeelsfeest bij Rofra

Bent u op zoek naar een leuk personeelsuitje? Rofra biedt verschillende personeelsfeesten op maat aan.
Personeelsfeesten zijn in alle soorten en maten te organiseren bij Rofra, of u nu met een klein of groot gezelschap bent. Ook wanneer u met meer dan 100 of misschien wel 500 personen bent, dan is dit geen probleem! Rofra heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en beschikt over een eigen evenementenlocatie en een outdoorterrein. Uw hele uitje kan dus op één locatie plaatsvinden en om uw dag helemaal onbezorgd en compleet te maken, verzorgen wij ook de catering voor u.

Diverse mogelijkheden

Uw personeelsfeest kan bestaan uit een avondprogramma met een hapje en drankje en live muziek. U kunt deze avond extra ludiek maken door een karikatuurtekenaar in te huren of een photobooth bij het ontvangst neer te zetten, ook de Casino Spelen of een gezellige Pub Quiz behoren tot de mogelijkheden. Wilt u er nog een leuke teambuildingsactiviteit bij, dan kan dit natuurlijk ook. U kunt hierbij denken aan de Robinson Spelen, Solex rijden of kanovaren, activiteiten die voor iedereen geschikt zijn. Het is ook mogelijk om een keuzeprogramma aan te bieden, waarbij we vooraf bespreken welke activiteiten het beste bij uw personeel passen. Zo is er voor ieder wat wils.

Geheel naar wens

Het programma voor uw uitje wordt dus helemaal op uw wensen en doelen voor het personeelsfeest afgestemd. Hieronder staat een voorbeeld beschreven hoe een uitje er voor u uit kan zien, maar ook uw eigen ideeën of andere wensen zijn welkom en we denken graag met u mee.

Voorbeeld invulling personeelsfeest

Om 14:00 uur wordt u ontvangen bij ’t Boothuys met een kopje koffie of thee en een stukje vlaai. Hierna krijgt u uitleg van de instructeur over uw middagprogramma en is er eventueel een mogelijkheid tot speechen. Na de uitleg over het programma begint u met de gekozen activiteit. Aan het einde van de middag komt iedereen weer tezamen in ’t Boothuys, waar u onder het genot van een drankje gezellig de dag kunt bespreken en kunt genieten van een van onze buffetmogelijkheden. Ten slotte kunt u de avond afsluiten met een feestavond in ’t Boothuys. Wilt u meer informatie over ’t Boothuys dan kunt u naar de website gaan.

 

Boothuys evenemententerrein                        feestlocatie eindhoven valkenswaard

 

Onze kwaliteiten

  • Alles onder één dak
  • Prachtig gelegen locatie
  •  Ruime keuze aan activiteiten
  •  Flexibel, programma op maat
  •  Goede bereikbaarheid
  • Ruime parkeergelegenheid
  •  Veilig en verantwoord
  • Meer dan 35 jaar ervaring

Activiteiten zoeker