Teamuitje organiseren

Checklist voor het organiseren van een teamuitje

Bent u aan de beurt om een teamuitje te organiseren? Leuk! Onze site zit boordevol leuke ideeën! Maar een teamuitje organiseren is niet altijd even makkelijk. Hoe maakt u het bekend, mag iedereen mee, op welke dag wilt u het organiseren, wordt het een volledig dagprogramma of een middagactiviteit, wilt u een bepaald doel bereiken? En zo kunnen we nog wel even doorgaan. We willen u graag helpen met het samenstellen van een passend programma zodat ook uw bedrijfsuitje een succes wordt! We bestaan al meer dan 35 jaar en er zijn al heel wat offertes gemaakt. We helpen u graag op weg met het organiseren van uw teamuitje. En mocht u er toch niet helemaal uitkomen dan staan we u graag vrijblijvend te woord.

 

Waar moet je aan denken bij het organiseren van een teamuitje?

Het is raadzaam om uzelf (en/of de activiteitencommissie) eerst een aantal vragen te stellen. Dit moeten vragen zijn die u na het beantwoorden ervan een duidelijk beeld geven van wat uw wensen en uw doel zijn voor het teamuitje.

 

 • Voor hoeveel personen wilt u een uitje organiseren?

  Bij Rofra kunt u al terecht vanaf 10 personen maar ook met 1000 personen kunt u bij ons een evenement organiseren. Het startpunt van de activiteiten is onze prachtige locatie ‘t Boothuys of ons outdoorterrein, gelegen in de Borkelse bossen.

 

 • Wat is het doel van het uitje?

  Een doel kan zijn teambuilding, elkaar beter leren kennen, even ontspannen na een vergadering of meeting. Misschien wilt u uw personeel belonen of gewoon zomaar een ontspannen dagje uit.

  Afhankelijk van het doel kunt u zich afvragen of u een teamuitje met of zonder aanhang/gezin wilt.

 

 • Wilt u graag een recreatief, sportief, avontuurlijk of creatief teamuitje? Of misschien een combinatie?

  Wij bieden heel diverse activiteiten aan in allerlei soorten en maten. De gewenste tijdsduur en sportiviteitsgraad zijn natuurlijk van belang bij het maken van een keuze.

 

 • En ook goed om te weten; wat is het budget?

  Er zijn al programma’s vanaf € 7,50 per persoon. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt. De Smokkeltour, Helikopter vliegen en Land Rover rijden zijn de duurste activiteiten van Rofra. Heeft u niet zoveel te besteden dan hebben we nog heel veel activiteiten die ver onder deze prijs liggen, zoals bijvoorbeeld de Free Choice Survival, Robinson Spelen, Laser kleiduifschieten of een GPS- of tabletwandeltocht. We denken graag met u mee voor het optimale programma binnen uw budget en passend bij het beoogde doel.

 

 • Wanneer wilt u het teamuitje organiseren?

  Op alle dagen van het jaar kunt u bij Rofra terecht voor uw uitje. Dit kan in de ochtend, de middag of in de avond.

 

 • Kiest u alleen voor activiteiten of wilt u het uitje compleet maken met eten en/of drinken?

  Uw dag kan bestaan uit een of meerdere leuke activiteiten maar u kunt uw programma ook helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een ontvangst met een kopje koffie of thee en eventueel een stukje gebak van de bakker. Door het toevoegen van een lekkere lunch, een gezellige barbecue of drankafkoop zorgen we voor een geheel verzorgd programma. Wilt u iets unieks dan kunt u denken aan Bourgondisch tafelen, een kookworkshop of lekker wokken.
  Bekijk ook onze Boothuys pagina waar alle mogelijkheden voor u zijn beschreven.

 

 • Vindt u het erg om tussentijds te verplaatsen tussen de locaties of heeft u liever alles op één locatie? Misschien zelfs wel op uw eigen locatie.

  Bij Rofra hebben we alles onder één dak. Bij een compleet dagprogramma start u bij de ontvangstlocatie ’t Boothuys. Afhankelijk van de gekozen activiteit zal deze bij ’t Boothuys plaatsvinden of op ons Outdoorterrein (op ongeveer 7 minuten rijden afstand). U kunt bij ’t Boothuys gebruik maken van alle faciliteiten zoals gratis parkeren, luxe toiletgroepen, kleedkamers met douches en het uitnodigende terras voor een hapje voor, tijdens of na uw activiteit. Soms komt het dus voor dat u zich moet verplaatsen tussen de activiteiten, in dat geval hebben we personenvervoer ter beschikking zodat u niet opnieuw in uw auto hoeft te stappen. Heeft u liever alles op uw eigen locatie, dan kan dat ook. Rofra heeft voldoende middelen om een evenement op locatie te organiseren. Vraag hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 • Beschikt iedereen over eigen vervoer om op locatie te komen of is er busvervoer nodig?

  Dankzij het wagenpark van Rofra kunnen wij zowel kleine als grotere groepen vervoeren. Wilt u bijvoorbeeld bij het bedrijf verzamelen en daar opgehaald en weer teruggebracht worden? Dat kan! We maken graag vrijblijvend een prijsvoorstel voor u.

 

 

 

Toch nog vragen? Klik dan hier voor ons contactformulier

Activiteiten zoeker