Winteractiviteiten

 

Lente, zomer, herfst of winter, Rofra is het gehele jaar voor u geopend om voor u een zorgeloos en compleet verzorgd uitje te organiseren. Maar in de winter is het natuurlijk wel een beetje frisser en werkt het weer niet altijd mee. Daarom hebben we speciaal voor dit jaargetijde een overzicht met winteractiviteiten ontwikkeld. Want ook in de winter kun je prima bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en teamuitjes organiseren. De keuze van winteractiviteiten is ruim voldoende en voor ieder wat wils. Een aantal activiteiten kunnen naar binnen (indooractiviteiten) en worden georganiseerd in een nabij gelegen sporthal. Het is zelfs mogelijk om dit 24 uur van tevoren pas te beslissen als u gebruik maakt van de slechtweer optie. Bij een lekker zonnetje zou het zonde zijn om de activiteit binnen te doen, toch?

 

Aanbod van winteractiviteiten

Het aanbod van winteractiviteiten is zo samengesteld dat u de mogelijkheid heeft om naar binnen te gaan zoals bij de Robinson Spelen of diverse workshops. Ook hebben we activiteiten die overdekt zijn, zoals het schietprogramma. Daarnaast krijgt u het niet zo snel koud tijdens de activiteiten The Target of Paintball.

Hieronder vindt u alle activiteiten die in de winter kunnen plaatsvinden. Alle activiteiten kunnen online gereserveerd worden.

Indien u vragen of speciale wensen heeft dan horen wij het graag!

 

 

Aanrader! - Winterfun

rofra fun

Diverse tabletgames

tabletgame valkenswaard

Paintball

paintball eindhoven

Treasure Hunt

teambuilding survival

Schietprogramma

groepsuitje buksschieten

Robinson Spelen

expeditie robinson uitjes

Mountainbiken

verhuur mountainbike valkenswaard

Smokkeltour

bedrijfsuitje Eindhoven

Ski of snowboardles

groepsuitje skien

Diverse workshops

bonbons maken groepsuitje

Quiz avond

quiz als uitje