Activiteiten Eindhoven Centrum

Naast onze activiteiten die we op onze locaties in Valkenswaard (Eindhoven Zuid) uitvoeren of op uw eigen locatie, bieden we ook activiteiten aan in het centrum van Eindhoven. Voor de super leuke uitjes Eindhoven hebben we een aantal locaties waar de activiteiten plaats kunnen vinden. Heeft u een andere (eigen) locatie op het oog in Eindhoven? Dan kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden of we de activiteit(en) ook daar uit kunnen voeren.

Uitjes Eindhoven

Combineer een activiteit met catering. Denk hierbij aan een lekkere lunch, een borrelhapje of een heerlijk 3-gangen diner.
Afhankelijk van uw gekozen locatie zijn er diverse cateringmogelijkheden. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Target game

Een modern politie en boefje spel met tablets. Weet het gangsterteam € 1 miljoen te stelen voordat de politieteams de gangsters hebben neergeschoten?

Een erg leuk, interactief spel wat gespeeld kan worden in het centrum van Eindhoven.

12 t/m 25 personen   € 27,50 pp
>26 personen            € 25,00 pp

Naar de Target Game

VR Game - La Casa de Papel

Deze VR game is gebaseerd op de populaire Netflixserie: La casa de Papel. Dit spel is geschikt voor 4 tot 6 personen per team en te spelen vanaf 15 personen. Per team heb je een VR bril die je rouleert en beschik je over attributen die je nodig hebt om samen alle raadsels op te lossen. Door Virtual Reality te combineren met 'echte' raadsels zul je ook weer op een andere manier moeten samenwerken. Maar pas op! Roep antwoorden niet te hard, de andere teams luisteren mee en hebben dezelfde missie!

Vanaf 15 personen           € 30,00 pp

Naar VR Game - Casa de Papel

Fun Games

Bent u op zoek naar een leuk fun uitje? Dan is Rofra Fun een leuke activiteit om te doen! Deze activiteit is voor iedereen toegankelijk, met laagdrempelige fun games. Denk hierbij aan: Reuze Jenga, giga tangram, letterpakken spel, reuze pictionary en bamboestieken.

12 t/m 25 personen   € 25,00 pp
> 26 personen           € 22,50 pp

Naar Fun Games

 

Fietsverhuur

Diverse mogelijkheden met betrekking tot fietsverhuur:

  • Fietsen - € 9,50 per dag
  • Steps - € 9,50 per dag
  • Tandems - € 20,00 per dag
  • Mountainbikes - € 17,50 per dag

Voor het huren van fietsen op locatie, dient er een minimaal verhuurbedrag van € 100,00 te zijn.
Voor het leveren op een locatie in Eindhoven rekenen wij € 110,00 transportkosten

Naar Fietsverhuur

Escape Game

De stad is in rep en roer omdat Dr. Crypto meerdere mensen heeft gegijzeld en heeft opgesloten in afgesloten kamers. Voor elke gijzelaar vraagt hij een flinke zak met losgeld.

Nu is het jullie taak tijdens deze escape game om zoveel mogelijk gijzelaars te bevrijden voordat de klok op nul staat!

Tijdens deze spannende zoektocht speur je door het centrum van Eindhoven op zoek naar informatie en de locaties van de gijzelaars. Middels puzzels en raadels kun je aanwijzingen verdienen om de gijzelaar te bevrijden.

12 t/m 25 personen   € 27,50 pp
> 26 personen           € 25,00 pp

Naar Escape Game

 

Spelshow

Deze hilarische spelshow is een bundeling van leuke spellen van diverse quizzen en spelshows. Welk team heeft de meeste kennis,voert de diverse spellen het beste uit en verzamelt de meeste punten?

Met o.a. de volgende spellen:

Op de mat
Muziekrondes
Mouthguard Challenge
Kennisrondes
Fotomime
Minute to win it
t/m 24 personen   € 575,00 per groep
> 25 personen       € 22,50 pp

Naar de Spelshow

Scroll naar boven