Evenementenlocatie Valkenswaard

Evenemententerrein Molenstraat, Valkenswaard

Gelegen aan de Molenstraat 203a in Valkenswaard, in de prachtige omgeving van Natuurpoort de Malpie. Hier vinden we de evenementenlocatie van Rofra.

Speciaal voor zeskampen, sport- en speldagen, teambuildingspellen en creatieve workshops beschikt Rofra over een 11.000m² groot evenemententerrein. De ideale locatie voor uw activiteiten! Bij ons evenemententerrein ligt tevens onze ontvangstlocatie ’t Boothuys. Een unieke locatie geheel gebouwd in de sfeer van Rofra Sportieve Arrangementen. ’t Boothuys heeft een eigen parkeerterrein, luxe kleedkamers met douches, ruime toiletgroepen en een groot terras.

Op deze evenementenlocatie Valkenswaard kunnen veel activiteiten van Rofra plaatsvinden met uitzondering van de survival- en paintball activiteiten. Voor deze activiteiten kunt u terecht op ons eigen outdoorterrein.

Evenemententerrein Valkenswaard

Een selectie van de mogelijke activiteiten in Valkenswaard


barbecue buffet

Tevens is ons evenemententerrein het verzamelpunt voor kanotochten, fiets- en solexverhuur, de smokkeltour en diverse tabletgames.

’t Boothuys – evenementenlocatie Valkenswaard

UNIEKE LIGGING

’t Boothuys ligt aan de rand van natuurgebied De Malpie, een unieke locatie midden in de natuur.

GROOT EVENEMENTENTERREIN

Grenzend aan het terras bevindt zich een groot evenemententerrein midden in de natuur. Ideaal om uw lunch of barbecue te combineren met een leuke activiteit.

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE

’t Boothuys laat zich zowel gebruiken als ontvangst- en presentatieruimte, een grote en kleine vergaderruimte maar is ook uitermate geschikt als feestlocatie.

UITGEBREIDE VOORZIENINGEN

’t Boothuys is eenvoudig te bereiken en er is voldoende gratis parkeergelegenheid, daarnaast beschikt ’t Boothuys over luxe kleedkamers met douches, uitgebreide toiletgroepen en gratis Wi-Fi.

UITNODIGEND TERRAS

Even lekker ontspannen? Maak dan gebruik van het ruime terras waar u lekker in het zonnetje onder het genot van een hapje en een drankje kan weg staren in de natuur.

COMPLEET VERZORGDE UITJES

Hoor ik daar barbecue? Jazeker, ’t Boothuys biedt diverse cateringmogelijkheden. Voor de activiteit gebruik maken van het lunchbuffet? Of liever na afloop een uitgebreide barbecue? Wij denken graag met u mee!

Outdoor terrein, Westerhovens bos

De andere locatie van Rofra is het outdoorterrein, gelegen in de uitlopers van het Westerhovens bos, vlakbij de Kempervennen. Het outdoorterrein van Rofra ligt op ongeveer 7 minuten rijden van ’t Boothuys. Dit gebied van meer dan 40.000m² is onder andere ingericht voor verschillende survivalactiviteiten die zowel recreatief, sportief als avontuurlijk van aard zijn. Tevens beschikt het outdoorterrein over 3 paintballvelden, een outdoorbar, kleedruimte.

 

Outdoor terrein

Een selectie van alle mogelijk activiteiten bij het Westerhovens bos, gesitueerd nabij de Kempervennen

Op het outdoorterrein is een outdoorbar aanwezig, waar u een drankje kunt nuttigen. Indien u uw uitje wilt uitbreiden met bijvoorbeeld een lunch of een barbecue dan kan dat bij ’t Boothuys. Rofra verzorgt dan kosteloos het tussentijdse vervoer voor u.

Scroll naar boven