Groepsuitjes

Op zoek naar sportieve groepsuitjes omgeving Eindhoven voor het voetbalelftal, hockeyteam of vriendenweekend? Een avontuurlijk vrijgezellenfeest, een uniek kinderfeestje of een recreatieve familiedag waarbij iedereen kan deelnemen? Rofra biedt verschillende groepsuitjes omgeving Eindhoven – Valkenswaard aan, met voor iedereen een avontuur! Zowel outdoor als indoor hebben wij een ruime keuze uit diverse activiteiten.

Om u alvast een beetje op weg te helpen staan hieronder diverse categorieën. Klik op een categorie om alle bijbehorende activiteiten te zien. Komt u er niet helemaal uit? Aarzel niet en neem gewoon even contact met ons op via 040-2042593 of info@rofra.nl. Wij denken graag mee!

Alle groepsuitjes

paintball eindhoven

Meest populair

brabant kanotochten

Teamuitjes

schooluitje sterrenslag

Vrijgezellenfeest man

vrijgezellenfeest voor mannen

Vrijgezellenfeest vrouw

vrijgezellenactiviteit bruidegom bruid

Kinderfeestjes

paintball survival kinderfeestje eindhoven

Familiedag

gps tocht kinderfeestje

Arrangementen

koken kampvuur

Workshops

bonbons maken groepsuitje

Indoor activiteiten

schermen workshop bedrijfsuitje

Dagjes uit (<10 pers.)

verhuur mountainbike valkenswaard

Bent u aan de beurt om de familiedag, een vrijgezellenfeest, het kinderfeestje, teamuitje of ander dagje uit te organiseren? Op deze pagina vindt u tal van ideeën voor activiteiten. Van recreatieve en laagdrempelige activiteiten tot actieve, spannende en unieke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het stoere paintball of de uitdagende survival op ons outdoor terrein, de Robinson Spelen in het teken van teambuilding of een rustgevende tocht in een kano door de natuur. Wij bieden programma’s aan voor jong en oud. Heeft u een specifiek doel voor ogen of wenst u hulp bij het samenstellen van uw programma? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!