Originele groepsuitjes

Op zoek naar een leuk groepsuitje? Voor wellicht een familiedag, vrienden dag, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of een uitje met je (sport)team?

Wij hebben diverse groepsuitjes variërend van sportieve uitjes tot aan ludieke en creatieve uitjes.

bumperball
ladies paintball

Sportieve groepsuitjes

Op zoek naar een sportief uitje in de natuur? Kanovaren is de populairste activiteit van Rofra en je hebt hierbij keuze uit een kanotocht vanaf Borkel van 8 km of een kanotocht vanaf Neerpelt van 15 km. Een (mid)dag plezier gegarandeerd!

Naast het kanovaren is ook het paintballen of de free choice survival een aanrader om te doen. Beide activiteiten vinden plaats op ons outdoorterrein en zijn ook te combineren! Zo heb je het leukste van het paintballen en het survivallen in één!
Er zijn diverse paintballarrangementen mogelijk, zelfs met onbeperkt kogels! Zo hoef je je geen zorgen te maken of je nog genoeg verfballetjes hebt.

De free choice survival is geheel naar wens samen te stellen. Zo kun je hem zo sportief maken als je wil. Met keuze uit onderdelen zoals: handboog-, buks- of kruisboogschieten, speleologie, tokkelen, abseilen of bijvoorbeeld krat stapelen!
Ten slotte is de workshop boksen, bootcamp of de workshop schermen ook een aanrader om te doen als sportief uitje in Valkenswaard.

Na afloop kun je douchen en omkleden in de kleedkamers van ’t Boothuys en kun je de dag afsluiten met een drankje en/of hapje in ’t Boothuys.

Ludieke groepsuitjes

Ludieke uitjes genoeg bij Rofra. Van het maken van een echte lipdub tot aan workshop dansen, solex rijden of een luxe kookworkshop!

Er zijn zelfs drie verschillende dansworkshops waaruit je kunt kiezen. Gaan jullie voor de salsa, merengue of line dance workshop?

De lipdub wordt gemaakt onder begeleiding van een enthousiaste instructeur. Jullie kiezen zelf een nummer en gaan hier de lipdub op maken. Na afloop krijg je de gemonteerde lipdub thuisgestuurd!

Ook het solex rijden is een populaire activiteit bij Rofra. Lekker uitwaaien en genieten van de omgeving, terwijl u rond snort op de authentieke solexen. Er zijn solextochten van 2 en 3 uur of je kunt kiezen voor de solex adventure. Hierbij is het solex rijden gecombineerd met drie activiteiten naar keuze!

solex huren eindhoven
lipdub maken

Creatieve groepsuitjes

Wil je eens wat creatiefs doen? Ook hiervoor zijn mogelijkheden bij Rofra.

Wellicht een leuke workshop bonbons maken in een echte chocolaterie? Een schilder workshop of een workshop beeldhouwen met cellenbeton gegeven bij ’t Boothuys?

Of kies voor de workshop graffiti spuiten en leef je uit op een plaat die je helemaal zelf mag bespuiten met graffiti!

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om een leuk en origineel groepsuitje te organiseren bij Rofra. Heeft u vragen of andere wensen? Neem snel contact met ons op, we helpen u graag!

Mogelijkheden groepsuitjes:

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om een leuk en origineel groepsuitje te organiseren bij Rofra. Heeft u vragen of andere wensen?
Neem snel contact met ons op, we helpen u graag!

Scroll naar top