Waar gaan we voor?

Vakmanschap is meesterschap

We gaan voor kwaliteit en beseffen ons dat dit alleen kan als ieders talenten optimaal benut en ontwikkeld worden. We werken graag hard en streven naar efficiëntie en effectiviteit waarbij we zoveel mogelijk verantwoordelijkheid bij de instructeurs leggen. We zijn flexibel en gaan op een professionele manier om met klanten, collega´s en materiaal. Door dagelijks aan ons vakmanschap te werken zijn we nog beter in staat om echt contact te maken met onze klanten, activiteiten nog beter te begeleiden en nog prettiger samen te werken met onze collega´s. Meesterschap is ons streven.

actief uitje eindhoven

Plezier voor 2(000)

Wij willen onze klanten plezier bezorgen, of ze nu met 2 of met 2000 zijn. We beseffen ons dat we dat alleen kunnen bereiken als iedereen met plezier naar zijn of haar werk komt en we als collega´s met vertrouwen en in een goede sfeer samenwerken. We beseffen ons dat gelukkig maken gelukkig worden is. Door dagelijks hard werken aan enthousiasme te koppelen zijn we nog beter in staat om echt contact te maken met onze klanten, activiteiten nog beter te begeleiden en nog prettiger samen te werken met onze collega´s. Plezier is ons streven.

Avontuur in de Natuur

Wij en onze klanten zijn vaak te gast in de natuur. We beseffen wat een belangrijk onderdeel een ervaring bij een activiteit is en gaan daarom zorgvuldig met de natuur om. We tonen eigenaarschap en benadrukken het belang van het scheiden van afval, milieuvriendelijk werken en het schoon houden van de omgeving van onze activiteiten. Veiligheid en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Door goed te zorgen voor de natuur waar we in werken zijn we nog beter in staat om echt contact te maken met onze klanten, activiteiten nog beter te begeleiden en nog prettiger samen te werken met onze collega´s. Avontuur in de natuur is ons streven.

Waar staan we voor?

boothuys terras
Scroll naar boven