Veel gestelde vragen - Kinderfeestjes

Wilt u graag een kinderfeestje bij ons reserveren, maar heeft u nog een aantal vragen?
Kijk hieronder bij onze veel gestelde vragen over kinderfeestjes. Mocht het antwoord op uw vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op!

Onze groep bestaat uit minder dan 10 kinderen, is dat een probleem?
Nee hoor, alleen is de minimale prijs voor 10 personen. Dus als je met 8 personen bent, betaal je wel voor 10 personen. Bij het paintballen krijg je natuurlijk wel de balletjes voor 10 personen.

Je mag natuurlijk ook zelf als ouder(s)/verzorger(s) meedoen om zo aan 10 personen te komen.

Waar moeten we verzamelen voor het kinderfeestje?
Voor het kinderfeestje Robinson Kids, de kanoparty en kids bootcamp is de verzamel locatie bij ’t Boothuys in Valkenswaard. Adres: Molenstraat 203a in Valkenswaard.

Voor de kinderfeestjes survival en/of paintball is de verzamel locatie op ons outdoorterrein. Adres: Klein Borkel in Westerhoven.

Worden groepen samengevoegd?
Nee wij voegen geen groepen samen. Iedereen heeft zijn 'eigen' unieke kinderfeestje.

Niet iedereen kan meedoen, moeten we dan toch voor de kinderen betalen?
Als iemand niet mee wil of kan doen, hoef je voor deze persoon niet te betalen. Wel dien je altijd het minimale bedrag voor 10 personen te betalen. Je kunt er ook voor kiezen om als ouder(s) zelf mee te doen.

Doet paintball voor kinderen pijn?
In principe niet. Wij hebben speciaal voor kinderen tot en met 14 jaar shotgun geweertjes, waarbij je telkens 1 verfballetje tegelijkertijd weg kunt schieten. Als je de regels niet in acht houdt en je staat te dicht op elkaar dan kan het wel eens een beetje pijn doen. Je hebt een overall aan en een volledig gezichtsmasker op en dat vangt het meeste op.

Wat is de minimale leeftijd voor een kinderfeestje?
We hebben kinderfeestjes voor kinderen vanaf 7-8 jaar.

Zo hebben we de Robinson Kids, de kanoparty, het paintballen of het survivalfeestje. Ook kun je kiezen voor een leuke workshop kids bootcamp.


Informatie kinderfeestjes


Kinderfeestje boeken

Scroll naar top