Activiteiten Eindhoven

Rofra kan uw uitje op iedere gewenste locatie verzorgen. Zo kunnen we een aantal activiteiten op uw eigen locatie verzorgen of op een van onze andere locaties. Hierbij heeft u een keuze voor activiteiten in Eindhoven Centrum of Eindhoven Zuid.  Heeft u een (eigen) andere locatie op het oog in Eindhoven? Dan kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden of we daar de activiteit(en) ook uit kunnen voeren. We denken graag met u mee!

Eindhoven Centrum

Op zoek naar een of meerdere activiteiten in het centrum van Eindhoven? Neem dan snel een kijkje ons aanbod. We hebben diverse locaties waar de activiteiten plaats kunnen vinden of van waaruit ze zullen starten. Al deze locaties zijn horecagelegenheden, waardoor u de activiteit eenvoudig kunt combineren met catering!

Eindhoven Zuid

Wilt u graag een uitje in Eindhoven of omgeving, en bent u niet gebonden aan Eindhoven Centrum? Dan kunt u een kijkje nemen bij ons brede aanbod activiteit in Eindhoven Zuid. Onze evenementenlocaties zijn gelegen in Valkenswaard. Dit ligt op ongeveer 15 minuten rijden ten zuiden van Eindhoven. Op deze locaties hebben wij een groot aanbod met meer dan 50 activiteiten.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen voor activiteiten Eindhoven? 

Neem dan contact met ons op via info@rofra.nl per telefoon 0402042593 of vul onderstaande contactformulier in.

We denken graag met u mee!

Offerte/Reservering Eindhoven Centrum

  • Voer een nummer in van 0 tot 500.
  • DD dash MM dash JJJJ

Scroll naar boven