Uitje in de winter

Bekijk hier onze winteractiviteiten

Wilt u graag een uitje in de winter organiseren, maar weet u niet welke activiteiten hiervoor geschikt zijn? Wij hebben een selectie activiteiten die zeer geschikt zijn om in de winter te doen.

Er zijn een aantal buiten programma’s die met een kleine aanpassing prima in de wintermaanden te boeken zijn, maar we hebben ook overdekte- of indoor programma’s.

Outdoor programma’s voor de echte bikkels:

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het paintballen. Lekker warm aangekleed, met als extra nog een overall erover om te zorgen dat uw kleren niet vies worden van de verf. Schuilen achter bunkers en in loopgraven en zorgen dat u het andere team te slim af bent!

Naast paintballen kunt u ook kiezen voor de Target Game. Een ludieke tabletgame gespeeld in het centrum van Valkenswaard. In vier teams gaat u op pad door het centrum. 1 team is de gangster en de andere teams zijn politieteams. Lukt het de politieteams om het gangsterteam neer te schieten met de tablet voordat zij diverse misdaden hebben gepleegd en 1 miljoen euro hebben verdiend?

Populaire indoor winter programma's

_DSF9666

Overdekte programma’s voor een uitje in de winter

Wil je wel een leuke activiteit in de winter doen, maar niet afhankelijk zijn van het weer? Dan kun je kiezen voor het schietprogramma: Schot in de roos. Bij het overdekte schietterrein ga je ontdekken wie de Robin Hood van het gezelschap is. Je gaat hierbij kruisboog, handboog en buks schieten.

Naast het schietprogramma kun je ook de Robinson Spelen doen. Dit is een buitenactiviteit, die bij slecht weer kan worden omgezet in een indoor programma. Een groot gedeelte van de spellen wordt dan indoor gedaan, zodat je maar een klein gedeelte buiten hoeft te doen. Ook kun je kiezen voor vervangende onderdelen, zodat alles binnen/overdekt kan worden gespeeld.

Indoor activiteiten:

Een uitje in de winter kan bij Rofra ook gewoon. Zo hebben wij in ons aanbod ook een aantal indoor activiteiten.
Winterfun is een indooractiviteit van Rofra met ludieke fungames. Zo gaan jullie het letterpakken spel spelen en reuze pictionary. Daarnaast draait het allemaal om concentratie en behendigheid bij de jenga XXL. Wie laat de toren omvallen? Leuke fungames, gespeeld in ’t Boothuys.

Naast de winter fun games kun je ook kiezen voor een leuke workshop zoals salsa, merengue of line dance. Zijn jullie bierliefhebbers? Dan kun je kiezen voor de heerlijke bierproeverij in ’t Boothuys. Wil je de kennis van de groep testen, kies dan voor de ludieke spelshow.
Ook hebben wij een super leuke VR Game, gebaseerd op het thema van Casa de Papel. Welk team weet als eerste de kluis te kraken en er met de buit vandoor te gaan? 

Lente, zomer, herfst of winter. Rofra is het gehele jaar geopend om voor u een zorgeloos en compleet verzorgd uitje te organiseren. Maar in de winter is het natuurlijk wel een beetje frisser en werkt het weer niet altijd mee. Daarom hebben we speciaal voor dit jaargetijde een overzicht met winteractiviteiten ontwikkeld. Want ook in de winter kunt u prima bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en teamuitjes organiseren. De keuze voor een uitje in de winter is ruim voldoende en voor ieder wat wils. Een aantal activiteiten kunnen binnen worden georganiseerd in ’t Boothuys of een nabij gelegen sporthal.

Wilt u er graag zeker van zijn dat uw uitje in de winter bij Rofra altijd door kan gaan? Kies dan voor een slecht weer optie. U betaalt dan eenmalig € 150,00 om een van onze slecht weer programma's in optie te zetten. Mocht het op de dag van uw uitje daadwerkelijk slecht weer zijn, wordt uw oorspronkelijke activiteit omgezet in het gekozen slecht weer programma. U betaalt dan de eenmalige € 150,00 + de kosten van de gekozen activiteit.

Scroll naar boven