Dagje uit in Brabant (<10 personen)

Zoekt u een leuk, uitdagend en spetterend dagje uit? En bent u met minder dan 10 personen? Dan vindt u hier een keuze uit een aantal leuke dagjes uit voor jong en oud! Geniet van de mooie natuur tijdens de spetterende kanotocht op de Dommel of ga met uw partner een prachtige fietstocht maken door natuurgebied De Malpie of ga solex rijden in de Kempen. Er is voor iedereen een leuk, avontuurlijk dagje uit in Brabant bij Rofra Sportieve Arrangementen!

 

Bij terugkomst van uw kano-, fietstocht of solex rit kunt u op het terras van ’t Boothuys nog nagenieten van uw dagje uit. Dit alles onder het genot van een heerlijke drankje.

GPS- en tabletwandeltochten

GPS opsporing verzocht

Kanovaren

eindhoven kanovaren

Solex rijden

solex rijden bedrijfsuitje

E-chopper tour

e-chopper huren

Fietsverhuur

eindhoven fietsverhuur

Een dagje weg met partner, dagje uit met het gezin of vrienden. Ook voor kleine groepen en individuele bezoekers hebben wij leuke activiteiten. U kunt kiezen uit een sportief, actief of rustig dagje uit. Kom lekker uitwaaien tijdens het solex rijden, geniet van het mooie Natuurgebied de Malpie en de Groote Heide per fiets of tandem, verken de omgeving tijdens een van onze gps tochten of unieke multimedia tocht met tablet genaamd de Opsporing Verzocht. Gaat u liever in een kano over de Dommel varen? Ook dat is mogelijk met de keuze uit meerdere kanotochten. Vaar de kanotocht samen in een open Canadese kano of peddel zelf in een eenpersoonskano.