Familiedag

Met verschillende programma's voor jong en oud en diverse cateringmogelijkheden in 't Boothuys kun je een mooie complete dag uit organiseren voor de hele familie!

We hebben speciale activiteiten geselecteerd die uitermate geschikt zijn voor familiedagen,  zowel voor de jongeren, als de wat ouderen van de familie. Mochten jullie speciale wensen hebben dan vernemen wij dit graag. Wij denken met alle plezier mee om een geslaagde familiedag voor jullie te organiseren.

Schiet programma

Lukt het u om net zo goed te schieten als Robin Hood?
Wie is de scherpschutter? Ontdek het tijdens het schieten, een leuk uitje in Valkenswaard. Ons schietprogramma is een ideaal groepsuitje met voldoende uitdaging en toch een lage intensiteit. Opperste concentratie staat bij deze activiteit voorop. U gaat schieten met drie soorten wapens, namelijk een handboog, kruisboog en luchtbuks.

Door de tijd reizend beginnen we in de prehistorie, waar men met pijl en boog op jacht ging. U gaat richten op blazoenen en zoveel mogelijk punten proberen te halen. We gaan door naar de middeleeuwen, waar de kruisboog werd ontwikkeld. Span de pees op en schiet de pijl in de bulls eye! We eindigen in het nu, waar we met een luchtbuks loden kogeltjes gaan schieten. Hier wordt uw scherpe oog op de proef gesteld, wie scoort het hoogst tijdens dit leuk uitje in Valkenswaard?

Naar schietprogramma

Kanovaren

Het riviertje de Dommel verkennen per kano. Kies je voor de tocht vanaf Borkel, welke ongeveer 8km lang is.? Of zijn jullie erg sportief aangelegd en gaan jullie voor de tocht vanaf Neerpelt van 15km? Je kunt kiezen voor 1 persoonskano's of open Canadese kano's waarbij je met twee volwassenen en 1 of 2 kleine kinderen (4-6) jaar in kunt. Gegarandeerd een leuk dagje uit met de hele familie!
Wil iemand liever niet mee in de kano? Dan kunnen zij een mooie fietstocht maken en op diverse plekken langs de route toekijken, hoe de rest aan het kanovaren is.

Naar kanovaren Neerpelt

Naar kanovaren Borkel

 

Opsporing Verzocht

Een leuke tablet wandeltocht in de omgeving van 't Boothuys. In kleine groepjes van 5 à 6 personen ga je op pad om uit te zoeken wie de Deelshurkse moord heeft gepleegd en welke code er moet worden gekraakt. Welk team lukt het de dader te vinden?

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een van onze andere tabletgames, zoals de Smokkelaar of de familiefototocht. Deze laatste is erg leuk voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar.

Naar Opsporing Verzocht

Sterrenslag

Een ludieke zeskamp op het grasveld achter 't Boothuys. Leuk voor een sportieve activiteit tijdens de familiedag! In teams worden er diverse sport- en spelgames tegen elkaar gespeeld. Mocht niet iedereen mee willen of kunnen doen, kunnen zij vanaf het mooie terras toekijken onder het genot van een drankje hoe de rest de spellen doet.

Naar Sterrenslag

 

Back to Basic

Op zoek naar een dag vullend programma, maar heb je een beperkt budget? Dan is wellicht de Back to Basic een leuke optie! Helemaal back to basic ga je al wandelend op zoek naar de kano opstapplaats, waarna je na een duidelijke instructie weer terugvaart per kano naar de Venbergse watermolen. Onderweg kom je langs restaurant de Zwaan waar je kunt stoppen voor een hapje of drankje. Dit kan zowel tijdens het wandelen als tijdens de kanotocht.

Naar Back to Basic

Scroll naar boven