Ons team

 Stage lopen of werken bij Rofra

Wil jij ook deel uit maken van dit super toffe team en komen werken bij Rofra?
Neem dan een kijkje bij een van onze vacatures voor een (bij)baan of stageplaats!

Wij hebben diverse vacatures voor zowel stageplekken als (bij)banen.

Horeca
Heb je affiniteit in de horeca of lijkt het je leuk om hierin te werken? Wij zoeken nog een aantal leuke collega's om ons team te versterken in zowel de bediening, afwas als bar werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde, dus je leert elke dag bij!

Kanovaren
Wil jij gratis fitnessen en lekker in de buitenlucht werken? Ben je toevallig ook nog in het bezit van een aanhanger rijbewijs of bereid deze te halen? Wij zoeken van april t/m september nog kanoboys en kanochauffeurs!

Instructeurs/ activiteiten begeleiders
Vind jij het leuk om voor groepen te staan en onze activiteiten te begeleiden? Wij zoeken nog top instructeurs die spontaan, flexibel en enthousiast zijn om groepen te begeleiden.

Sales weekendhulp
Op zoek naar een weekendbaantje? Wij zoeken een leuke collega (man of vrouw) voor onze sales afdeling. Geen dag is hetzelfde en je werk is zeer afwisselend. Denk hierbij aan het ontvangen en inschrijven van klanten, telefoontjes aannemen, offertes opstellen en versturen, reservering maken en bevestigingen sturen. Je bent dus veel in contact met klanten en hun eerste aanspreekpunt.

Interesse in een van de vacatures? Neem dan snel contact met ons op via: info@rofra.nl of via 040 204 2593.

Scroll naar boven