Originele bedrijfsuitjes

Ludieke en originele bedrijfsuitjes in Valkenswaard en omgeving of op uw eigen locatie!
De keuze in bedrijfsuitjes is reuze. Het is daarom ook moeilijk om te kiezen uit het brede activiteitenaanbod in Nederland. Bij ons is het mogelijk om uw eigen bedrijfsuitje volledig op maat samen te stellen. Wij bieden zowel bedrijfsuitjes aan op onze locaties in Valkenswaard, als in het centrum van Eindhoven. Hier werken we samen met diverse horecalocaties waar een selectie van ons activiteitenaanbod plaats kan vinden.

robinson spelen

Activiteiten aanbod originele bedrijfsuitjes

Bent u op zoek naar een teambuildingsactiviteit, een sportief uitje of wilt u iets ludieks doen met uw collega’s? Met meer dan 100 verschillende activiteiten is de keuze reuze en is er voor ieder budget en iedere doelgroep een leuk uitje.
U kunt losse activiteiten bij ons boeken, maar u kunt ook een volledig dagprogramma helemaal voor u op maat laten maken! Afhankelijk van uw budget en wensen stellen we een offerte voor u op.

Op zoek naar een goedkoop bedrijfsuitje? Dan is het schietprogramma, de Rofra fun of het kanovaren een aanrader. Een (mid)dag plezier op het water is een belevenis om nog lang over na te praten.
Actieve uitjes zoals paintballen, survivallen, een sterrenslag of een workshop boksen zitten ook in het aanbod. Daarnaast kunt u ook een mooie solextocht of e chopper tour maken, een tabletwandeling door de natuur of de Robinson Spelen. Leuke laagdrempelige teamgames waarbij samenwerking een must is!

Programma op maat

Rofra organiseert graag een volledig dagprogramma inclusief activiteiten en catering voor u. Als u uw wensen aan ons kenbaar maakt, kunnen wij een programma op maat aanbieden. Bijvoorbeeld teambuildingsactiviteiten, spannende activiteiten, samenwerkingsactiviteiten, laagdrempelige activiteiten met een spelelement, maar ook Engels sprekende instructeurs of een keuzeprogramma bij grote groepen.

Indien gewenst verzorgen wij ook het personenvervoer, zodat u van een onbezorgde dag kunt genieten.

Naast programma's overdag is het ook mogelijk om 's avonds een activiteit te doen. Hiervoor hebben we een selectief aanbod met activiteiten die hiervoor geschikt zijn. U kunt hierbij denken aan een potje paintball, een zeskamp op ons verlichte veld of aan een indoor activiteit zoals de Rofra fun, VR Game of Rofra spelshow!

outdoor activiteiten
barbecue boothuys

Catering

’t Boothuys is de ideale locatie als start van uw dag met koffie/thee en vlaai, een pauze met een lunch of heerlijke high tea of afsluiting met buffet of barbecue. Ook als feestlocatie is ’t Boothuys zeer geschikt.

Vergaderarrangementen

Wilt u een keer ergens anders vergaderen dan in uw eigen werkomgeving? ’t Boothuys is ook ideaal om te gebruiken als vergaderlocatie. Een grote en kleine vergaderzaal, met uitzicht op het terras en de natuur.
Tijdens uw vergadering kunt ook koffie, thee en water afkopen maar ook andere catering behoort tot de mogelijkheden.

Het is mogelijk om uw vergadering / meeting te combineren met een van de activiteiten van Rofra. Er zijn diverse vergaderbreaks mogelijk, zodat u even kunt ontspannen tussen de vergadering door.

vergadering organiseren
bedrijfsuitje eindhoven

Activiteiten Eindhoven

Naast onze eigen locaties in Valkenswaard (Eindhoven Zuid) bieden wij ook diverse activiteiten aan in het centrum van Eindhoven. Lekker centraal gelegen, dichtbij station Eindhoven. De activiteiten zijn mogelijk vanaf diverse locaties, gelegen in het centrum van Eindhoven. Bijvoorbeeld: Stadsbrouwerij Eindhoven, Loods 61 of Barney's.

Scroll naar boven