vergaderlocatie valkenswaard

Vergaderlocatie Valkenswaard

We hebben diverse mogelijkheden om een vergaderruimte te huren bij Rofra. Zou kunt u bijvoorbeeld een deel of het gehele Boothuys afhuren voor een vergadering of meeting. Ook kunt u kiezen voor de vergaderruimte boven het kantoor. Dit is een geheel afgesloten ruimte, waar u volledig ongestoord te werk kunt gaan. De grote vergaderzaal kan worden voorzien van beamer. Tevens hangt er een tv waar u gebruik van kan maken. In elke ruimte kan er gebruik worden gemaakt van een flipover bord.

Rust, ruimte en sfeer zijn sleutelwoorden voor bijzonder vergaderen in ’t Boothuys Valkenswaard. Bent u toe aan een overleg buiten de kantoormuren van uw eigen bedrijf, in een frisse en inspirerende omgeving? Uw vergadering, brainstorm of zakelijke bijeenkomst wordt een gegarandeerd succes op de natuurlijke locatie van ’t Boothuys Valkenswaard.

De vergaderarrangementen zijn alleen in de maanden november t/m februari te boeken ivm de drukte in ons hoogseizoen.

Vergaderen in 't Boothuys:

 • Inclusief mogelijkheid tot gebruik van beamer + scherm
 • Inclusief de mogelijkheid tot gebruik van flip-over
 • Wifi
 • Alleen in laagseizoen beschikbaar (november t/m februari)

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

023- internet 1200x450x72 95

 Cateringmogelijkheden:

Naast het huren van de ruimte is het ook mogelijk om gebruik te maken van diverse cateringmogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende cateringsmogelijkheden. Wij werken met standaard arrangementen. Wilt u toch graag iets extra's toevoegen aan het ontvangst zoals een heerlijk stukje vlaai of een worstenbroodje dan is dit zeker mogelijk.

En ook tijdens uw vergadering hoeft u zich geen zorgen te maken om drankjes. Bij elk arrangement heeft u onbeperkt koffie, thee en water tot uw beschikking.

Houd er rekening mee dat wij werken met een minimale afname van 10 personen voor het Boothuys en 8 personen voor de Molenzaal.

De vergaderarrangementen zijn alleen in de maanden november t/m februari te boeken ivm de drukte in ons hoogseizoen.

Arrangement A ( 4 uur, 1 dagdeel)

 • Ontvangst met plakje cake of koek
 • Onbeperkt koffie, thee en water

Molenzaal €15,50 per persoon
Boothuys: €18,50 per persoon

Arrangement B ( 4 uur, 1 dagdeel)

 • Ontvangst met plakje cake of koek
 • Onbeperkt koffie, thee en water
 • Lunch belegd à la Boothuys

Molenzaal €32,50 per persoon
Boothuys: €35,50 per persoon

Arrangement C ( 4 uur, 1 dagdeel)

 • Ontvangst met plakje cake of koek
 • Onbeperkt koffie, thee en water
 • Barbecue Luxe (exclusief bier/fris)

Molenzaal €37,00 per persoon
Boothuys: €40,00 per persoon

*De bovengenoemde arrangementsprijzen zijn per persoon.
* Er geldt een toeslag van 20% voor vergaderingen na 18.00 uur.

*Wilt u voor of na uw vergadering afsluiten met een activiteit van Rofra? Dan ontvangt u 10% korting op uw activiteit!
*Vanaf 26 personen geldt er een korting van €1,50 per persoon.

't Boothuys

Alles onder een dak

Met onze locatie 't Boothuys heeft Rofra Valkenswaard echt alles onder één dak! 't Boothuys Valkenswaard verzorgt uw catering voor; tijdens en na uw bedrijfsuitje of dagje uit. Een warm ontvangst met vlaai, een uitgebreide lunch of een gezellige barbecue of buffet. Wij denken graag met u mee om uw uitje helemaal compleet en naar wens te maken! Graag tot ziens!

vergaderlocatie
waterwinnen

Vergaderarrangementen:

Even toe aan een pauze? Prikkel uw concentratievermogen en blijf scherp dankzij een van de vergaderbreaks! Uw vergadering even onderbreken met een rustgevende, teambuilding of actieve activiteit is bij ons geen enkel probleem.

Neem deel aan een van de activiteiten bij Rofra Sportieve Arrangementen en combineer uw (zakelijke) bijeenkomst met een bedrijfsuitje in Valkenswaard.

Lego Serious Play workshop

Op zoek naar iets extra's tijdens uw vergadering? Wij organiseren op maat gemaakte workshops voor uw bedrijf of organisatie. De tijdsduur van een workshop is afhankelijk van welk organisatievraagstuk je wil beantwoorden. De minimale tijdsduur van een workshop is 4 uur.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een vergaderlocatie Valkenswaard? Neem dan een kijkje bij de uitgebreide informatie over de workshop!

Scroll naar boven