Activiteiten op locatie

Wilt u liever niet naar Valkenswaard (Eindhoven Zuid) komen of naar één van onze andere locaties dan komen wij graag naar u toe. Veel van onze activiteiten zijn ook op uw eigen of een externe locatie mogelijk. Is er een grasveld, parkeerterrein of een andere geschikte (binnen)locatie dan nemen wij alle materialen mee en verzorgen uw bedrijfsuitje, schoolreisje of familiedag bij u in de buurt!

Heeft u geen eigen locatie maar verblijft u op een (groeps)accommodatie, ook daarin zijn er verschillende mogelijkheden. In overleg met u en de locatie zullen we dan de mogelijkheden bespreken.

Heeft u iets speciaals in gedachten zoals een puzzeltocht met opdrachten of een combinatie van activiteiten dan denken we graag met u mee en maken we een op maat gemaakt programma voor u. Hieronder vindt u een overzicht van onze activiteiten die op locatie mogelijk zouden zijn.

activiteiten op locatie

Mogelijke activiteiten op locatie

Reiskosten zijn exclusief en de prijzen kunnen afwijken in verband met de duur van het opbouwen van het programma.

Overige locaties

Outdoorterrein Rofra

Het 40.000m² groot Outdoorterrein is speciaal ingericht voor diverse teambuilding en survival activiteiten! Paintball voor kinderen en volwassen, speleo tunnel, klim en klauter parcours en hoogte onderdelen zoals: tokkelen, klimmen, abseilen en kratjes stapelen. Ook combinatieprogramma's met bijvoorbeeld een Sterrenslag (zeskamp) zijn mogelijk op het naastgelegen grasveld. Benieuwd naar de mogelijkheden?

073- internet 1200x1200
vr game boeken

Activiteiten Eindhoven

Naast uw eigen locatie of onze locaties in Valkenswaard, hebben wij ook diverse samenwerkingspartners in Eindhoven en omgeving. Zo kunt u uw bedrijfsuitje in het centrum van Eindhoven laten plaatsvinden.

Meer weten over de mogelijkheden in Eindhoven en omgeving? Neem dan snel een kijkje op de pagina speciaal voor ons activiteiten- en cateringaanbod in hartje Eindhoven!

Scroll naar boven