Kanoën doe je bij Rofra!

Wil jij graag bij ons komen kanoën? Maar ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan hieronder een kijkje bij de diverse kano arrangementen die wij aanbieden. Zo heb je bij ons de keuze uit 2 kanotochten: Borkel (8km) of Neerpelt (15 km). Ook kun je kiezen voor een Kano Adventure, hier ga je helemaal back to basic al wandelend op zoek naar de kano opstapplaats. Bekijk hieronder al onze mogelijkheden voor kanoën en reserveer op deze pagina snel en eenvoudig online je kano.

  • Het dragen van een mondkapje tijdens het busvervoer voor het kanovaren is verplicht voor personen vanaf 13 jaar. U kunt zelf een mondkapje meenemen of deze bij ons kopen voor € 1,50 per stuk.
  • Tijdens het wachten op de bus, tijdens de instructie en bij aankomst op het kano eindpunt is het verplicht om 1,5 m afstand te houden van anderen.
  • Bij het eindpunt wordt u verzocht direct uw kano uit het water te halen en deze bij de aanhangers neer te leggen. Verlaat dan meteen de uitstapsteiger en maak ruimte voor anderen.

Tip: Het is aan te raden om zonnebrand en muggenspray mee te nemen!

Do you want to read the information about the canoe trips in English? Press the button below.

Kanovaren vanaf Borkel

Een leuke kanotocht van ongeveer 8 km vanaf Borkel. Een ideale tocht voor gezinnen en de recreatieve kanovaarder. Een kano huren voor deze tocht is goed voor ongeveer 2 uur vaarplezier.

Je hebt keuze uit een open Canadese kano of een 1-persoonskano. De open Canadese kano is geschikt voor 2 volwassenen en 1 of 2 kleine kinderen (4-6 jaar).

We raden maximaal 180 kilo gewicht per kano aan.

Open Canadese kano: € 36,00 - 1-persoonskano: € 18,00

Boek hieronder direct je kano of kajak voor de tocht vanaf Borkel. 


Kanovaren Borkel


kanovaren vanaf Borkel
kanovaren belgië

Kanovaren vanaf Neerpelt

Op zoek naar een kanotocht voor een sportieve kanovaarder? Dan is de tocht vanaf Neerpelt een goede keuze. Met ruim 4 à 4,5 uur vaarplezier heb je een (mid)dagvullend programma. We raden een minimale leeftijd van 16 jaar aan voor de tocht vanaf Neerpelt.

Je hebt de keuze uit een open Canadese kano of 1-persoonskano. De open Canadese kano is geschikt voor 2 volwassenen en 1 of 2 kleine kinderen.

Open Canadese kano: € 42,00 - 1-persoonskano: € 21,00

Boek hieronder direct je kano of kajak voor de tocht vanaf Neerpelt. 


Kanovaren Neerpelt


Back to basic

Op zoek naar een dag vullend uitje? Kies dan voor de Back to Basic en ga al wandelend op zoek naar de kano opstapplaats. Daar aangekomen krijg je uitleg over het kanovaren en peddel je weer terug naar Valkenswaard.

De Back to Basic is mogelijk vanaf 4 personen en kost € 22,50 per persoon.

Voor de Back to Basic wordt u ook een stukje met de bus weggebracht naar het startpunt. Hiervoor bent u verplicht vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen.

Boek hieronder direct de Back to basic.


Back to Basic


kanoën op de dommel
kinderfeestje kanovaren

Kinderfeestje kanovaren

Ben jij een echte waterrat en ga je graag kanoën met je kinderfeestje? Dat kan bij ons! Voor kinderfeestjes hebben wij een speciaal arrangement: de kanoparty. Je betaalt € 11,00 per persoon, gebaseerd op minimaal 10 deelnemers. Hierbij zit je gezellig met zijn drieën in een kano.

Boek hieronder direct je kanoparty!


Kinderfeestje kanovaren


Wil je niet meteen online een kano boeken? Dit is geen enkel probleem. Wanneer je met een groep wil komen kanoën, kun je eerst ook altijd vrijblijvend een offerte ontvangen. Meer informatie vind je op de desbetreffende pagina van het kanovaren. Ook kun je altijd vrijblijvend het contactformulier op onze website invullen.

Volwassen begeleiding tijdens de kanotocht is verplicht. Ben je met een groepje van 16 jaar of ouder maar is er geen volwassen begeleiding bij (18+)? Dan dient iedereen een toestemmingsformulier door zijn of haar ouders in te laten vullen voor deelname. 

Scroll naar top