Feestlocatie in Valkenswaard

Op zoek naar een mooi, inspirerende feestlocatie in omgeving Eindhoven? In Valkenswaard op onze evenementenlocatie aan de Molenstraat is ’t Boothuys gevestigd.

’t Boothuys is in 2013 gebouwd en de sfeer van Rofra is hier geheel doorgevoerd. Een stuurwiel aan de muur, een receptie en bar gemaakt van echte boten, overal waar u kijkt authentieke scheepslampen en scheepstouwen: welkom aan boord van ’t Boothuys!

bar boothuys
evenementenlocatie valkenswaard

Alles onder één dak

Wij hebben alles onder één dak met deze mooie feestlocatie; een gezellig interieur met een echte boot als een bar, grote en veel tuindeuren naar het uitnodigende terras, luxe kleedkamers met douches, meerdere toiletten en een grote evenemententuin waar we diverse activiteiten voor u kunnen organiseren.

’t Boothuys staat in een landelijke omgeving te midden van de natuur en vlakbij natuurgebied de Malpie. Een schitterende omgeving voor uw bedrijfsfeest, jubileum, receptie of feestavond. En niet onbelangrijk, u kunt bij deze feestlocatie gratis parkeren.

Uitgebreide mogelijkheden

Door onze uitgebreide mogelijkheden kunnen wij samen met u een op maat gemaakte feestavond aanbieden compleet met hapjes en drankjes, gezellige muziek zoals een DJ of live band.

Ook is het mogelijk om uw bedrijfsfeest, babyborrel of jubileum uit te breiden met een activiteit van Rofra Sportieve Arrangementen. Standaard is dit een gezelschapsspel waar u gebruik van mag maken. Uiteraard zijn er ook andere activiteiten mogelijk zoals een gezellige partyquiz of spelshow, schietworkshop, Robinson Games, workshop schermen en zelfs teambuilding kunnen we voor u op het evenemententerrein organiseren.

robinson spelen gokken
foodtruck huren

't Boothuys als feestlocatie

’t Boothuys Valkenswaard is dé feestlocatie voor uw bedrijfsfeest, receptie, jubileum, babyborrel of feestavond in combinatie met uw bedrijfsuitje.
We helpen u graag met het organiseren van een super feest op deze mooie feestlocatie!

Scroll naar boven