Vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Bekijk hier de huidige vacatures bij Rofra Sportieve Arrangementen en ’t Boothuys Valkenswaard. En wie weet tot snel!

Kortingsacties!

  Actie april en mei     50 extra verfballen bij een Paintball arrangement naar keuze of huur gratis een ton bij uw kanotocht of geniet van een kopje koffie of thee voorafgaand aan uw solextocht vanaf 10 personen   Gelieve bij uw reservering aan te geven dat u gebruik wilt maken van de maandactie. De dag van uw uitje dient voor 1 juni plaats…..

Op hakken de strijd aan op de stormbaan

Afgelopen week zijn de meiden van Ferzuz de strijd met elkaar aangegaan op onze stormbaan. Deze fitgirls hebben dit zelfs op hakken gedaan! Dit heeft natuurlijk mooie maar ook hilarische beelden opgeleverd, welke je hier kunt bekijken.

Valkenswaard Wandelgemeente 2016!

Trots kunnen wij vertellen dat de gemeente Valkenswaard is gekozen tot Wandelgemeente van het jaar 2016! Deze jaarlijkse verkiezing is georganiseerd door ‘Te Voet’, dé wandelkrant van Nederland. Wethouder Hetty Tindemans, (toerisme en recreatie en natuurbeleid), ontving woensdag 18 mei de prijs, een bronzen beeld, uit handen van hoofdredacteur Frank Hamdorff. Dat vond plaats in het molenhuis van de Venbergse Molen, bij Natuurpoort De Malpie,…..

Resultaat actie KiKa

Rofra wil graag een steentje bijdragen aan de maatschappij. Dit doen we door regelmatig een actie te bedenken omtrent een goed doel. Hiervoor hebben we diverse plannen. Zo hebben we in 2015 10%  van de omzet van alle kinderfeestjes die vanaf september tot en met eind december 2015 geboekt werden gedoneerd aan KiKa. Mede dankzij u kwam dat neer op een totaalbedrag van maar liefst € 654,15. …..