Nieuwsbrief 2017/2018

Onze nieuwsbrief is weer verzonden! Wilt u ook op de hoogte blijven van leuke weetjes, nieuws en interessante aanbiedingen? Dan kunt u zich op onze home pagina aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zie hier de laatste versie: http://mailchi.mp/d532896c476b/speciaal-winteraanbod-met-10-korting-bij-rofra    

4 december 2017

’t Boothuys; Unieke locatie voor uw personeelsfeest, kerstborrel of nieuwjaarsreceptie met een gezellige twist

  Op het moment van schrijven genieten we nog van een paar heerlijke nazomer dagen in de herfstvakantie van het Zuiden. Maar toch is het al verstandig om te kijken wat u met uw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie doet. Blijft u in de sfeer van de dagelijkse werkvloer of gaat u naar een sfeervolle en unieke locatie? ’t Boothuys is zo’n sfeervolle locatie waar u in…..

18 oktober 2017

Kortingsacties

Regelmatig kortingsacties en leuke aanbiedingen bij Rofra   15% introductie korting Paintball Escape the Bomb Boek nu onze nieuwste activiteit Paintball Escape the Bomb en ontvang 15% introductiekorting! 300 verfballen, 2,5 uur spelen, nieuwe karakters én natuurlijk de bom. Durven jullie het aan om de bom op tijd onschadelijk te maken? Deze korting is geldig bij alle Paintball Escape the Bomb boekingen die in de…..

4 september 2017

Het is officieel! Rofra mag een familiepark bouwen!

We hebben er zin in! De wens staat al jaren op het lijstje van de eigenaar en nu hebben we een ‘go’ van de gemeente! Hoe leuk is dat! Hier het artikel van het Eindhovens Dagblad. We zullen regelmatig een update plaatsen op deze nieuwspagina of op onze Facebook pagina.

12 mei 2017

Valkenswaard Wandelgemeente 2016!

Trots kunnen wij vertellen dat de gemeente Valkenswaard is gekozen tot Wandelgemeente van het jaar 2016! Deze jaarlijkse verkiezing is georganiseerd door ‘Te Voet’, dé wandelkrant van Nederland. Wethouder Hetty Tindemans, (toerisme en recreatie en natuurbeleid), ontving woensdag 18 mei de prijs, een bronzen beeld, uit handen van hoofdredacteur Frank Hamdorff. Dat vond plaats in het molenhuis van de Venbergse Molen, bij Natuurpoort De Malpie,…..