Nieuwsbrief 2017/2018

Onze nieuwsbrief is weer verzonden! Wilt u ook op de hoogte blijven van leuke weetjes, nieuws en interessante aanbiedingen? Dan kunt u zich op onze home pagina aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zie hier de laatste versie: http://mailchi.mp/d532896c476b/speciaal-winteraanbod-met-10-korting-bij-rofra    

4 december 2017

’t Boothuys; Unieke locatie voor uw personeelsfeest, kerstborrel of nieuwjaarsreceptie met een gezellige twist

  Op het moment van schrijven genieten we nog van een paar heerlijke nazomer dagen in de herfstvakantie van het Zuiden. Maar toch is het al verstandig om te kijken wat u met uw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie doet. Blijft u in de sfeer van de dagelijkse werkvloer of gaat u naar een sfeervolle en unieke locatie? ’t Boothuys is zo’n sfeervolle locatie waar u in…..

18 oktober 2017

Kortingsacties

Regelmatig nieuwe kortingsacties en leuke aanbiedingen bij Rofra   20% Korting op de Smokkelaar Boek nu onze leuke interactieve activiteit de Smokkelaar en ontvang 20% korting! Schuilt er een echte speurneus in jou? De Smokkelaar is een van de nieuwste activiteiten van Rofra. Zijn jullie een team dat op zoek is naar een leuk spel vol spanning en interactie? Dan is de Smokkelaar wellicht iets…..

4 september 2017

Het is officieel! Rofra mag een familiepark bouwen!

We hebben er zin in! De wens staat al jaren op het lijstje van de eigenaar en nu hebben we een ‘go’ van de gemeente! Hoe leuk is dat! Hier het artikel van het Eindhovens Dagblad. We zullen regelmatig een update plaatsen op deze nieuwspagina of op onze Facebook pagina.

12 mei 2017

Vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Bekijk hier de huidige vacatures bij Rofra Sportieve Arrangementen en ’t Boothuys Valkenswaard. En wie weet tot snel!