Activiteiten aanbod vanuit Eindhoven!

Goed nieuws! Activiteiten aanbod vanuit Eindhoven   Vanaf oktober gaan wij ook activiteiten aanbieden vanuit Eindhoven. Denk hierbij aan leuke tabletgames, zoals the target en bride of groom to be!   Meer nieuws volgt snel!   Blijf op de hoogte door ons te volgen via facebook (/rofrasportievearrangementen) of instagram (@rofranl)

10-9-2018

Waterstand Dommel kanovaren

Kanovaren op de Dommel Staat er genoeg water in de Dommel om te kanovaren?   De laatste week hebben wij van veel mensen de vraag gekregen of er nog genoeg water in de Dommel staat. Het antwoord op deze vraag is: ja. Er staat momenteel nog genoeg water in de Dommel om te komen kanovaren.  (update 08-08-2018)   U kunt dus gerust makkelijk online reserveren…..

21-07-2018

Open inschrijving Kinder Paintball – 2 mei

Een leuke middag paintballen met je vriendjes en vriendinnetjes? Dat kan op woensdag 2 mei tijdens de open inschrijving voor het kinderpaintball van 13:00 – 15:00 uur! Voor kinderen van 8 t/m 13 jaar. Entree: € 10,00 per deelnemer. Inclusief overall, gezichtsmasker, paintball gun en 50 verfballetjes per persoon. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@rofra.nl o.v.v. inschrijving kinder paintball 2 mei. Vermeld…..

Open inschrijving Family Survival – 4 mei

Wegens het grote succes van de Kids Survival op 13 april, organiseren we in de meivakantie een leuke Family Survival. Voor het hele gezin met kinderen vanaf 6 jaar!  Entree: € 12,50 per persoon Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@rofra.nl o.v.v. inschrijving Family Survival 4 mei. Vermeld bij het inschrijven de naam + leeftijd van de deelnemer(s). Inschrijven kan tot uiterlijk 2…..

LAATSTE DAG: Open inschrijving Kids Survival 13 april

Meerdere scholen hebben weer een stakingsdag op vrijdag 13 april. Zijn jullie kinderen ook vrij en zoeken jullie nog een leuk uitje om te doen op die dag? Schrijf je dan in voor onze Kids Survival, speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar! Entree: €10,00 per deelnemer. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@rofra.nl o.v.v. inschrijving kids survival 13 april. Vermeld bij…..