Het is officieel! Rofra mag een familiepark bouwen!

We hebben er zin in! De wens staat al jaren op het lijstje van de eigenaar en nu hebben we een ‘go’ van de gemeente! Hoe leuk is dat! Hier het artikel van het Eindhovens Dagblad. We zullen regelmatig een update plaatsen op deze nieuwspagina of op onze Facebook pagina.

12 mei 2017

Vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Bekijk hier de huidige vacatures bij Rofra Sportieve Arrangementen en ’t Boothuys Valkenswaard. En wie weet tot snel!

Kortingsacties!

  Vakantie actie!!     50 extra verfballen bij een Paintball arrangement naar keuze of huur gratis een ton bij uw kanotocht of gratis chips en drinken bij een kinderfeestje   Gelieve bij uw reservering aan te geven dat u gebruik wilt maken van de vakantie-actie. De dag van uw uitje dient voor 1 september plaats te vinden. Voor meer informatie over deze of andere acties groepsuitjes,…..

3 juli 2017

Valkenswaard Wandelgemeente 2016!

Trots kunnen wij vertellen dat de gemeente Valkenswaard is gekozen tot Wandelgemeente van het jaar 2016! Deze jaarlijkse verkiezing is georganiseerd door ‘Te Voet’, dé wandelkrant van Nederland. Wethouder Hetty Tindemans, (toerisme en recreatie en natuurbeleid), ontving woensdag 18 mei de prijs, een bronzen beeld, uit handen van hoofdredacteur Frank Hamdorff. Dat vond plaats in het molenhuis van de Venbergse Molen, bij Natuurpoort De Malpie,…..

Resultaat actie KiKa

Rofra wil graag een steentje bijdragen aan de maatschappij. Dit doen we door regelmatig een actie te bedenken omtrent een goed doel. Hiervoor hebben we diverse plannen. Zo hebben we in 2015 10%  van de omzet van alle kinderfeestjes die vanaf september tot en met eind december 2015 geboekt werden gedoneerd aan KiKa. Mede dankzij u kwam dat neer op een totaalbedrag van maar liefst € 654,15. …..