Kortingsacties

Leuke kortingsacties bij Rofra   20% korting op alle paintball arrangementen voor volwassenen   Boek je deze maand een paintball arrangement? Dan ontvang je maar liefst 20% korting op de prijs. De korting geldt alleen op het paintball arrangement, niet op extra balletjes en/of catering. De activiteit moet plaatsvinden in maart. Je kunt eenvoudig online boeken via onze website met de kortingscode: PB20.    …..

4 september 2017

Nieuw attractiepark in Valkenswaard

Michel Geenen, eigenaar van Rofra Sportieve Arrangementen, wil een attractiepark in Valkenswaard realiseren.   Lees hieronder een deel uit het artikel:   VALKENSWAARD – Als alles meezit kan volgend jaar de schop de grond in voor het nieuwe attractiepark in Valkenswaard. Een hei-sessie met deskundigen moet nog uitwijzen hoe het dorp voldoende mee kan profiteren.   ,,We willen een park neerzetten, maar dat moet wel goed…..

28-1-2019

Vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Bekijk hier de huidige vacatures bij Rofra Sportieve Arrangementen en ’t Boothuys Valkenswaard. En wie weet tot snel!

Activiteiten aanbod vanuit Eindhoven!

Goed nieuws! Activiteiten aanbod vanuit Eindhoven   Vanaf oktober gaan wij ook activiteiten aanbieden vanuit Eindhoven. Denk hierbij aan leuke tabletgames, zoals the target en bride of groom to be!   Meer nieuws volgt snel!   Blijf op de hoogte door ons te volgen via facebook (/rofrasportievearrangementen) of instagram (@rofranl)

10-9-2018

Waterstand Dommel kanovaren

Kanovaren op de Dommel Staat er genoeg water in de Dommel om te kanovaren?   De laatste week hebben wij van veel mensen de vraag gekregen of er nog genoeg water in de Dommel staat. Het antwoord op deze vraag is: ja. Er staat momenteel nog genoeg water in de Dommel om te komen kanovaren.  (update 08-08-2018)   U kunt dus gerust makkelijk online reserveren…..

21-07-2018