Open inschrijving Kinder Paintball – 2 mei

Een leuke middag paintballen met je vriendjes en vriendinnetjes? Dat kan op woensdag 2 mei tijdens de open inschrijving voor het kinderpaintball van 13:00 – 15:00 uur! Voor kinderen van 8 t/m 13 jaar. Entree: € 10,00 per deelnemer. Inclusief overall, gezichtsmasker, paintball gun en 50 verfballetjes per persoon. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@rofra.nl o.v.v. inschrijving kinder paintball 2 mei. Vermeld…..

Open inschrijving Family Survival – 4 mei

Wegens het grote succes van de Kids Survival op 13 april, organiseren we in de meivakantie een leuke Family Survival. Voor het hele gezin met kinderen vanaf 6 jaar!  Entree: € 12,50 per persoon Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@rofra.nl o.v.v. inschrijving Family Survival 4 mei. Vermeld bij het inschrijven de naam + leeftijd van de deelnemer(s). Inschrijven kan tot uiterlijk 2…..

LAATSTE DAG: Open inschrijving Kids Survival 13 april

Meerdere scholen hebben weer een stakingsdag op vrijdag 13 april. Zijn jullie kinderen ook vrij en zoeken jullie nog een leuk uitje om te doen op die dag? Schrijf je dan in voor onze Kids Survival, speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar! Entree: €10,00 per deelnemer. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@rofra.nl o.v.v. inschrijving kids survival 13 april. Vermeld bij…..

Nieuwsbrief lente 2018

Onze nieuwsbrief is weer verzonden! Wilt u ook op de hoogte blijven van leuke weetjes, nieuws en interessante aanbiedingen? Dan kunt u zich op onze home pagina aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zie hier de laatste versie: https://mailchi.mp/dff087fb85b5/nieuwsbrief-lente-2018     

4 december 2017

Kortingsacties

Regelmatig nieuwe kortingsacties en leuke aanbiedingen bij Rofra In de maand juni zijn er geen speciale kortingsacties. Natuurlijk kun je wel meedoen met onze review actie en/of foto van de maand actie. Door het insturen van je leukste foto van Rofra maak je elke maand kans op een cadeaubon ter waarde van € 50,00 te besteden op eigen activiteiten van Rofra.   Wist je ook…..

4 september 2017