Leuke bedrijfsuitjes

Leuke bedrijfsuitjes vindt u bij Rofra! Hieronder ziet u een selectie van de meeste populaire leuke bedrijfsuitjes die het afgelopen jaar zijn geboekt bij Rofra. Natuurlijk kunt u ook terecht bij het volledige aanbod aan leuke bedrijfsuitjes. Dit vindt u via de button onder aan deze pagina. Wilt u een bedrijfsuitje organiseren in Eindhoven of op uw eigen locatie? Ook hiervoor hebben wij volop mogelijkheden.

solex rijden

Solex rijden

Kent u ze nog? Die leuke brommertjes uit vervlogen tijden? Met een klassieke solex snort u door de mooie omgeving van de Kempen.

Comfortabel zittend op het brede zadel voelt u de wind suizen. Met een snelheid van ongeveer 25 kilometer per uur heeft u genoeg tijd om te genieten van alles om u heen!

TIP: Heeft u onze nieuwe e choppers al gezien? Deze leuke elektrische scooters zijn eigenlijk de moderne vervangers van solexen.

Free Choice Survival

De mogelijkheden op het outdoorterrein van Rofra zijn eindeloos. Houdt u het liever recreatief van aard of toch meer sportief en avontuurlijk?

Omdat u het programma helemaal zelf kunt samenstellen kunt u het laten aansluiten bij uw doel van de dag en de activiteiten zo sportief en uitdagend maken als u zelf wenst.

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit: Tokkelen, kratstapelen, brug bouwen, high ropes, speleotunnel, handboog-, kruisboog- of buksschieten en de hoge touwbrug. Keuze genoeg en voor ieder wat wils!

free choice brugbouwen
kanoën op de dommel

Kanovaren

Ontdek samen met uw collega’s het riviertje de Dommel, dat stroomt door een mooie natuurlijke omgeving, waaronder de Malpie.

U heeft de keuze uit twee trajecten: Borkel (8km) of Neerpelt (15 km). Ook kunt u nog kiezen tussen 1-persoonskano’s, ook wel kajaks genoemd, of open Canadese kano’s. Deze laatste zijn geschikt voor twee volwassenen.

Robinson spelen

Ludieke, laagdrempelige teamspelen in het thema van Expeditie Robinson. Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden. Ideaal voor een bedrijfsuitje met uiteenlopende doelgroep.

Welk team scoort het beste tijdens de spelen en welk team bevat uiteindelijk de beste skills om als eerste de eindproef te voltooien?

Samenwerking is een must!

robinson spelen
originele bedrijfsuitjes

Peddel & Pedaal

Peddel en Pedaal is een compleet verzorgd arrangement bij Rofra. U gaat op ontdekkingstocht door de prachtige Kempen met een mooie tandemtocht en daarna ontdekt u per kano de omgeving van de Dommel.

Onbezorgd genieten van de prachtige omgeving. U kunt de gehele activiteit op eigen tempo doen, maar toch bent u de hele dag sportief bezig!

U wordt ontvangen met koffie en vlaai, na het tandem fietsen kunt u aanschuiven voor een heerlijk lunchbuffet. Ten slotte sluit u de middag af met een mooie kanotocht over de Dommel.

Schietprogramma

Wie is de echte scherpschutter binnen uw team? Kom erachter tijdens ons schietprogramma.

Dit schietprogramma is een ideaal bedrijfsuitje, voldoende uitdaging maar met een lage intensiteit. Opperste concentratie staat bij deze activiteit voorop.

U gaat schieten met drie soorten wapens, namelijk met een handboog, kruisboog en luchtbuks.

leuk uitje in valkenswaard
groepsactiviteit

Smokkeltour

Geniet van de omgeving en het heerlijke zonnetje op de achtergrond en ervaar een unieke belevenis in deze originele en ouderwetse cabrio Kubels.

Deze smokkeltocht laat u een stukje van het kleurrijke verleden van het grensgebied tussen Nederland en België herbeleven.

Kleed u wel op de buitentemperatuur, want als het weer een beetje meezit rijden we natuurlijk met open kap!

Cateringmogelijkheden

Al onze activiteiten voor leuke bedrijfsuitjes kunnen worden gecombineerd met catering.

Zo kunt u kiezen voor een ontvangst in ons Boothuys met koffie en vlaai of worstenbroodje, een lunchbuffet of high tea. Ook kunt u de dag afsluiten met een borrel, barbecue of wellicht een foodtruck of buffet.

barbecue buffet
Scroll naar top