Schoolreisje organiseren?

Rofra heeft diverse activiteiten speciaal voor scholen. Zowel basisscholen, middelbare scholen als scholen in het beroepsonderwijs kunnen bij ons terecht voor een leuk schoolreisje. Wil je een schoolreisje organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op voor onze mogelijkheden!

kanotocht scholen

Divers activiteitenaanbod

De meeste populaire activiteit voor scholen is het kanovaren. Voor een klein budget heb je toch een heel leuk schoolreisje. Met drie personen in een open Canadese kano start je vanaf Borkel de tocht van 8km terug naar Valkenswaard!

Naast het kanovaren is ook de survival erg populair. Mogelijk voor leerlingen vanaf 8 jaar. De survival activiteiten worden aangepast aan het niveau van de leerlingen. Zo blijft het voor één ieder een uitdaging en kan iedereen op zijn of haar eigen niveau deelnemen. Onderdelen zoals de speleologietunnel, het tokkelen, de hoge touwbrug of het brugbouwen zijn mogelijk bij de survival.

Ten slotte kun je ook kiezen voor het paintballen of de sterrenslag. Zowel voor de kids t/m 13 jaar als voor de leerlingen vanaf 14 jaar zijn er paintballmogelijkheden. Zo hebben wij kinderpaintball shotgun geweren voor de leerlingen tot 14 jaar. Hierbij worden de balletjes met een veer weggeschoten, waardoor de balletjes niet zo hard aankomen.
Jeugd vanaf 14 jaar kan bij ons terecht voor junior paintball, vraag hiervoor naar de mogelijkheden!

De sterrenslag is een ludieke zeskamp met een aantal sport- en spelonderdelen. Naast deze vaste onderdelen is het ook nog mogelijk om de zeskamp uit te breiden met bijvoorbeeld een buikschuifbaan of extra hindernisbaan!

survival kinderfeestje

Schoolkampen

Wil je een werkweek of schoolkamp in Valkenswaard of directe omgeving organiseren? Ook dat doen wij bij Rofra! Naast het organiseren van alle schoolreisjes kunnen we ook complete schoolkampen en werkweken organiseren. Het schoolkamp of de werkweek bestaat uit allerlei leuke activiteiten zoals kanovaren, klimmen, survival, mountainbiken en/of tablet spellen. Je hoeft niet meer naar de Ardennen om te genieten van de natuur en om leuke en uitdagende activiteiten te gaan doen. Ook overnachtingen met of zonder eten kunnen wij voor je regelen. Zo kun je verblijven in een groepsaccommodatie, camping, blokhut of hostel hier in de buurt.

De prijzen zijn afhankelijk van de soort en het aantal activiteiten. Daarnaast is ook het aantal dagen en wel of niet inclusief eten en drinken van invloed op de prijs. Tenslotte natuurlijk ook de accommodatie die je graag zou willen. Graag maken we daarvoor een passend voorstel afgestemd op jullie wensen.

Mogelijke overnachtingsmogelijkheden in Valkenswaard en omgeving

Schoolreisje organiseren met personenvervoer

Geen personenvervoer? Dat is bij ons geen probleem! Rofra beschikt over een eigen wagenpark. Daarom kunnen wij het vervoer van en naar de gewenste locatie tegen een aantrekkelijk tarief verzorgen. Dit is mogelijk voor zowel kleine als grote groepen. Tevens werken wij met een gerenommeerde partner om grotere groepen te vervoeren.

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor het personenvervoer van een schooluitje, wij denken graag met je mee!

Naast het vervoer naar en van jullie eigen locatie, is het ook mogelijk om tussen onze locaties vervoer te regelen. Zo kun je een leuke survival combineren met een kanotocht op de Dommel.

Scroll naar top