Vrijgezellenfeest organiseren

Gaat jouw vriend, vriendin, zwager of schoonzus trouwen? Mag jij dit keer het vrijgezellenfeest organiseren? Dan vind je op deze pagina allerlei handige tips voor het organiseren van een top vrijgezellendag. Hieronder vind je een overzicht van leuke activiteiten/ arrangementen voor zowel vrijgezellendagen voor vrouwen als mannen.

Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Mag jij dit keer een leuk, uniek of bijzonder vrijgezellenfeest organiseren? Een uitje waaraan iedereen kan deelnemen, maar waarbij de vrijgezel centraal staat? Dan ben je bij Rofra aan het goede adres. Wat dacht je van bride to be? Een hilarische tablet wandeltocht door het centrum van Valkenswaard, waarbij je allerlei leuke opdrachten moet doen en de vrijgezel natuurlijk in het middelpunt staat!

Voor de stoere dames is er ook een speciale ladies paintball variant waarbij de balletjes iets minder hard aankomen dan bij het gewone paintballen. Naast het paintballen of de tabletgame kunnen jullie ook kiezen voor een workshop boksen of lekker uitwaaien op een solex!

Wanneer je een onbezorgde dag wil organiseren inclusief catering in 't Boothuys kun je kiezen voor een van onze cateringmogelijkheden, zoals ontvangst met koffie en vlaai, een lunchbuffet of high tea.

Bij de pagina vrijgezellenfeesten voor vrouwen zie je welke activiteiten ideaal zijn voor een vrijgezellenfeest met dames. Meerdere activiteiten combineren? Of catering toevoegen? Geen probleem! Vragen over een vrijgezellenfeest organiseren? Wij denken graag met jullie mee om er een geslaagde en compleet verzorgde dag van te maken.

Vrijgezellenfeest organiseren voor mannen

Ga jij deze keer het vrijgezellenfeest organiseren? Het moet natuurlijk een dag worden die de vrijgezel nooit zal vergeten. Erg populair als vrijgezellenfeest bij de mannen is het paintballen. Hijs de vrijgezel in een konijnenpak en het uitje is geslaagd! Het paintball is ook erg leuk om te combineren met een survival programma of een kanotocht.

Daarnaast zijn het schietprogramma, de solex adventure en de free choice survival ook erg populair voor vrijgezellenfeesten voor mannen!

Om de dag helemaal compleet te maken kunnen jullie na de activiteit aanschuiven in ’t Boothuys voor een heerlijke barbecue! Hier kunnen natuurlijk ook de nodige drankjes worden genuttigd. We hebben zelfs een bier tafeltap van 5 liter. Super handig voor grotere groepen.

De hierboven genoemde activiteiten zijn uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest voor mannen, maar ook andere activiteiten zijn mogelijk. Kom je er niet helemaal uit of heb je iets speciaals in gedachten? Aarzel niet en neem gewoon even contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Tips voor mannen

Tips voor vrouwen

Scroll naar boven