Rofra Sportieve Arrangementen

Ruime ervaring

Ruim 35 jaar geleden begon Rofra Sportieve Arrangementen met kanoverhuur en kanotochten over de Dommel. De afgelopen 35 jaar heeft Rofra zich ontwikkeld tot een zeer bekwame evenementenorganisatie op het gebied van recreatieve, sportieve en avontuurlijke groepsuitjes. Inmiddels organiseert Rofra duizenden evenementen per jaar, variërend van een uitdagend potje paintball voor tien personen tot een sport- en speldag voor meer dan duizend personen.

Rofra Sportieve Arrangementen heeft een aanbod activiteiten voor jong en oud! Zo kun je bij ons terecht voor kinderfeestjes en schoolreisjes, voor dagjes weg, vriendendagen, familiedagen en vrijgezellenfeesten. Maar ook organiseren wij jaarlijks vele bedrijfsuitjes.

katapult schieten
leuke activiteiten

Lovende referenties Rofra Sportieve Arrangementen

Volgens een tevredenheidsonderzoek in 2018 is ruim 95% tevreden over Rofra Sportieve Arrangementen als evenementenorganisatie. Daar zijn we trots op! Mocht er toch iets mis zijn gegaan dan doen we ons uiterste best om u alsnog tevreden te stellen want we streven natuurlijk naar 100% tevredenheid!

Referenties van klanten kunt u hier vinden.

Alles onder één dak

Rofra Sportieve Arrangementen heeft twee eigen locaties in Valkenswaard en naaste omgeving. Het kantoor en de evenementenlocatie van Rofra met horecagelegenheid ’t Boothuys zit op de Molenstraat in Valkenswaard. Een heuse recreatietuin die alle faciliteiten biedt voor een perfect dagje uit. Denk aan de Robinson Spelen, solex rijden, diverse workshops en sport- en speldagen. Na de actieve dag kan er gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en douches. En u kunt uw dagje weg beginnen en/of eindigen met een van de vele cateringmogelijkheden van ’t Boothuys.

Daarnaast bezit Rofra een outdoor terrein van meer dan 40.000m² gelegen in de uitlopers van het Westerhovense bos. Dit gebied is onder andere ingericht voor Free Choice Survivals, de Slag bij Waterloo en Paintball.

Middels een samenwerkingsverband met diverse locaties, restaurants en groepsaccommodaties kunnen een aantal van onze programma’s op verzoek elders plaatsvinden. Zo bieden wij ook een aantal van onze activiteiten aan in het centrum van Eindhoven.

rofra sportieve arrangementen

Wat vinden wij belangrijk?

kinderfeestje robinson
Scroll naar top