Activiteiten Eindhoven Zuid

Op zoek naar een leuk en actief uitje Eindhoven? Rofra heeft twee eigen evenementenlocaties, gelegen ten zuiden van Eindhoven. Binnen 15 minuten rijafstand van Eindhoven Centrum vindt u de locaties in Valkenswaard. U kunt hier terecht voor tal van leuke (teambuildings)activiteiten voor jong en oud. Van bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en vriendendagen tot aan dagjes weg, schoolreisjes en kinderfeestjes.

Hieronder vindt u een selectie van de populairste activiteiten voor groepen. Deze activiteiten vinden plaats ten Zuiden van Eindhoven in Valkenswaard.

Populaire activiteiten

Ontwerp zonder titel (8)

Activiteiten met catering

Naast het verzorgen van activiteiten hebben wij ook diverse mogelijkheden voor catering. Zo kunt u de activiteit(en) combineren met diverse catering. U kunt hierbij denken aan een ontvangst met koffie en vlaai of een worstenbroodje of een lunchbuffet of high tea. Natuurlijk kunt u ook de dag afsluiten met een gezellig borrel met een hapjes- of tapasarrangement, een buffet, foodtruck of heerlijke barbecue.

De catering verzorgen wij in onze fantastische horecalocatie 't Boothuys. Gelegen bij het evenemententerrein van Rofra aan de Molenstraat in Valkenswaard (Eindhoven Zuid). Voor een compleet en actief uitje Eindhoven moet u bij Rofra zijn.

Scroll naar top