Slecht weer programma

Loop geen risico en kies voor een slecht weer programma

 

Wilt u er zeker van zijn dat uw programma door kan gaan, of het nu goed of slecht weer is? Bij Rofra bieden we een slecht weer programma aan! Met een slecht weer optie koopt u als het ware een stukje risico af. Zowel de alternatieve activiteit als de benodigde ruimte worden voor u vrijgehouden. Hiervoor verzorgen wij dat u vaak op de dag zelf nog kunt beslissen of u voor het buitenprogramma of het binnenprogramma kiest.

 

 

Bamboestieken

Door bamboe met elastiek aan elkaar te verbinden kunt u de mooiste kunstwerken bouwen! U ontvangt een uitleg van een ervaren instructeur over het maken van stevige verbindingen en de kracht van een driehoek. Vervolgens gaat u met uw team aan de slag om niet alleen het stevigste maar ook het mooiste bouwwerk te creëren.

 

Overdekt schietprogramma

Wie is de scherpschutter van de groep? Opperste concentratie staat bij deze activiteit voorop. In dit programma schiet u letterlijk en figuurlijk door de tijd heen. De traditionele techniek van het hand- en kruisboogschieten gaat al eeuwen van mond tot mond. Uw instructeur zal u inwijden in de geheimen van deze sport. Daarna is het heden aan de beurt en gaat u schieten met een buks.

Let op: de minimale leeftijd voor deelname aan dit programma is 16 jaar.

 

Rofra fun

Een ludiek uitje, met diverse fun spellen die indoor worden gespeeld in ’t Boothuys. Samen met een instructeur ga je de spellen: Jenga XXL, giga tangram, het letterpakkenspel, bamboestieken en reuze pictionary spelen! Deze activiteit is ideaal om te combineren met catering. Zoals ontvangst met koffie of thee en vlaai, lunchbuffetten of barbecues.

 

Mini Robinson Games

Blijf in evenwicht bij het Nachtvaren en test uw inzicht bij het leggen van een Tangrampuzzel. Durft u een gokje te wagen en bent u bouwkundig aangelegd? Deze activiteiten gaat u samen met uw team ondernemen. Aan de hand van het dagboek legt u een aantal tests af die Crusoë hebben laten overleven op het eiland. Een fijn staaltje teamspirit is zeer belangrijk bij deze Mini Robinson Spelen; door samen te werken heeft u de meeste kans om te overleven. Het beste team ontcijfert het testament van Robinson Crusoë en wordt uiteraard beloond!

 

Bezoek Rijtuigenmuseum

Het mooie rijtuigenmuseum staat tegenover ’t Boothuys van Rofra. Een prachtige locatie waar vele antieke rijtuigen van met name Nederlandse, Belgische en Franse makelij, waaronder enkele zeer zeldzame en eersteklas exemplaren, te bezichtigen zijn. Verschillende typen zijn te bewonderen. Neem gerust eens plaats in een rijtuig en waan u een dame of heer die een eeuw geleden leefde. Er zijn sport- en dienstwerktuigen te zien. Allen afkomstig van de meest befaamde rijtuigbouwers uit Nederland, Londen, Parijs en de rest van Europa. Bijpassende accessoires zoals koffers, hoedendozen en kleding uit die tijd maken het plaatje compleet. U gaat zelfstandig de collectie van het Rijtuigenmuseum bezichtigen. Tegen een meerprijs is het mogelijk om u te laten leiden door een gids.

 

Bezoek Nederlands Steendrukmuseum

Een bezoek aan het Nederlands Steendrukmuseum is zeer de moeite waard. Het is een levend museum, waarin de opgestelde steendrukpersen nog regelmatig worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor kunstenaars die een litho komen maken, of voor demonstraties aan publiek. De rijke eigen collectie omvat onder andere: affiches, boekillustraties, cartografie en muziekdruk. Maar ook speelkaarten, poëzieplaatjes, etiketten, karikaturen en nog véél meer.
Bij aankomst is er een rondleiding door het museum en een vast onderdeel is een drukdemonstratie in het museumatelier. Hier zijn dagelijks vrijwilligers van het museum actief. De collectie bevat een verscheidenheid aan historische steendrukpersen.

 

Bowlen

U gaat bowlen bij Bowling Valkenswaard. Wie van uw gezelschap gooit de hoogste score?

 

Diverse workshops

Als slecht weer optie zijn er ook een aantal workshops te boeken. Kijk hiervoor bij workshops.

 

Prijzen

ProgrammaKosten per persoon
Slecht weer optiekosten€ 75,00 per dagdeel per reservering
Bamboestieken€ 14,50
Overdekt schietprogramma€ 17,50
Rofra Fun€ 17,50
Mini Robinson Games€ 21,50
Bezoek Rijtuigenmuseum vanaf 20 pers.€ 5,00
Bezoek Steendrukmuseum€ 6,00
XL-Games vanaf 20 pers.€ 9,00
Bowlenop aanvraag
Diverse workshopsop aanvraag

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en verplichte standaard ongevallenverzekering. Prijzen zijn geldig bij minimaal 10 personen tenzij anders is aangegeven.

 

Opmerkingen

  • Een slecht weer programma dient altijd van tevoren gereserveerd te worden.
  • U betaalt uiteindelijk de kosten van het gekozen programma. Ongeacht uw keuze van het programma worden de ‘slecht weer’ optiekosten altijd in rekening gebracht.
  • De minimumleeftijd voor het schietprogramma is 16 jaar.
expeditie robinson eindhoven
slecht weer optie uitje
quiz bedrijfsuitje
Personenvervoer

Geen vervoer? Geen probleem! Rofra beschikt over een eigen wagenpark en mocht dat niet voldoende zijn dan hebben we een hele goede partner voor het personenvervoer.

Verzekering

Naast het samenstellen van een programma is het afsluiten van een verzekering voor uw evenement een belangrijk onderdeel van de voorbereiding. Onnodige risico’s worden hierdoor voorkomen. Bij Rofra hoeft u zich geen zorgen te maken. Standaard bent u verzekerd volgens de ongevallenverzekering van de Vebon. Het is tevens mogelijk om te kiezen voor een uitgebreidere verzekering.