Uitje in Valkenswaard – meest gestelde vragen

U heeft al een uitje bij ons geboekt, maar zit nog met wat vragen. Of u heeft nog niets geboekt en wil eerst een aantal zaken helder hebben. Om u alvast te helpen hebben wij hieronder de meest gestelde vragen voor op een rijtje gezet.

Heeft u specifieke vragen over het kanovaren? Kijk dan op onze FAQ kanovaren pagina.

evenemententerrein Wat zijn jullie openingstijden? Expand

Wij zijn het hele jaar open voor uw uitje in Valkenswaard! Wel raden we u aan om vooraf te reserveren zodat u er zeker van bent dat de gewenste activiteit nog beschikbaar is.

In de periode april t/m oktober is ons kantoor 7 dagen per week geopend. Van 09.00 tot 18:00 uur. Buiten deze tijden zijn wij telefonisch bereikbaar voor belangrijke vragen of boekingen voor de volgende dag.
In de maanden november t/m maart is ons kantoor geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en in het weekend zijn we aanwezig als er reserveringen zijn. Wil je iets boeken in deze maanden dan raden we aan om vooraf even te bellen naar 040 – 204 25 93. Telefonisch zijn wij in deze periode bereikbaar van maandag t/m zondag van 9:00 tot 17:00 uur. Wij zijn met minder dan het genoemde minimum aantal deelnemers. Wat nu? Expand

Geen zorgen! Het is in de meeste gevallen ook gewoon mogelijk om de activiteit met minder personen te doen. U betaalt alleen de prijs voor het minimale aantal deelnemers.

Stel: jullie willen komen paintballen. Het minimum aantal deelnemers voor deze activiteit is 10, maar jullie zijn maar met z’n negenen. Is het dan niet mogelijk om te komen? Jawel hoor, ook met 9 personen is het mogelijk om de activiteit te boeken. Houd er alleen wel rekening mee dat de kosten voor het minimum aantal personen in rekening zullen worden gebracht. Wel krijgen jullie dan natuurlijk, in geval van het paintballen, ook de verfballetjes voor 10 personen.

Wat is de minimum leeftijd om een activiteit te boeken? Expand

Wilt u een groepsactiviteit boeken, dan moet hier een begeleider bij aanwezig zijn van 18 jaar of ouder.

Het is toegestaan om te kanovaren zonder begeleider. Hiervoor moet een toestemminsformulier ingevuld worden door de ouder/begeleider. Deze kunt u op locatie invullen of aanvragen via onze mail: info@rofra.nl

 

Tot wanneer kan ik het aantal deelnemers nog wijzigen? Expand

Zodra u een activiteit gereserveerd hebt, zijn de Vebon voorwaarden van kracht. In afwijking van artikel 5.1 kunnen wijzigingen in het deelnemersaantal met een maximum van 10% tot uiterlijk 5 dagen voor aanvang aan ons worden doorgeven. In sommige gevallen geldt hier 7 dagen. Dit zullen wij bij de reservering duidelijk aangeven.

Is de wijziging groter of pas later doorgegeven, dan is de wijziging mogelijk niet meer kosteloos. Het aantal personen dat 5 dagen voor aanvang van het arrangement bij ons bekend is, wordt minimaal gefactureerd.
Let er wel op dat bij een afname van het aantal deelnemers de prijs mogelijk hoger kan uitvallen doordat bijvoorbeeld een eventuele korting bij dit aantal personen niet meer geldt. Wanneer moet het definitieve aantal personen bij Rofra bekend zijn? Expand

Graag weten wij het verwachte aantal personen uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de activiteit.

Mochten er daarna nog wijzigingen in het deelnemersaantal zijn dan horen wij dit graag zo snel als mogelijk. Zie de vraag hierboven voor de termijn waarbinnen het deelnemersaantal nog kosteloos gewijzigd kan worden.

We hebben een reservering geplaatst, maar willen deze annuleren. Kan dat? Expand

Als je een reservering hebt geplaatst en je wilt deze annuleren dan gelden hiervoor de Vebon voorwaarden.

Zie hiervoor artikel 5 uit de voorwaarden.
Vebonvoorwaarden fietsverhuur regio eindhoven bootcamp Er is slecht weer op komst! Wat doen we bij slecht weer? Expand Wat ons betreft kunnen de activiteiten ook bij wat minder weer gewoon doorgaan, maar wilt u er zeker van zijn dat je uitje niet in het water valt? Kies dan voor één van onze slecht weer programma’s.
Met dit slecht weer programma koopt u als het ware een stukje risico af. Het slecht weer programma inclusief de benodigde ruimte houden we dan voor jullie vrij. In de meeste gevallen kunnen jullie, in overleg met ons, op de dag zelf nog beslissen voor welk programma jullie kiezen.
De kosten voor een slecht weer optie bedragen € 100,00 per dagdeel. Als u kiest voor het slecht weer programma dan betaalt u € 100,00 en de kosten voor het alternatieve programma. Kiest u toch voor het originele programma dan betaalt u de € 100,00 optiekosten plus de kosten van het originele programma.
Een prettige gedachte voor uw uitje in Valkenswaard! Benieuwd naar al onze slecht weer opties? Bekijk dan snel onze slecht weer programma’s

Naar slecht weer programma

Worden er groepen samengevoegd of zijn we alleen met onze groep? Expand

Wij voegen nooit verschillende groepen samen. De activiteiten zullen dus worden gespeeld met uw eigen groep. Daarom geldt er voor bepaalde activiteiten een minimum aantal deelnemers.

Mag er alcohol worden gedronken voorafgaande of tijdens de activiteit? Expand Nee. Het is niet toegestaan om voorafgaande of tijdens de activiteit alcohol te drinken. Dit geldt ook voor het gebruik van drugs. Dit heeft te maken met de veiligheid die we dan wellicht niet meer kunnen garanderen.
Natuurlijk bent u na de activiteit wel geheel vrij om een (alcoholisch) drankje te bestellen aan onze bar! Mits u oud genoeg bent natuurlijk. Sluit je uitje in Valkenswaard gezellig af in ’t Boothuys! In onze groep zit een vegetariër en mensen met allergieën. Kan hier rekening mee worden gehouden? Expand

Ja zeker! Als u speciale dieetwensen of allergieën tijdig (uiterlijk 7 dagen voorafgaande aan de activiteit) aan ons doorgeeft kunnen wij hier rekening mee houden.

In geval van een vegetariër binnen de groep vernemen wij ook graag of diegene wel of geen vis eet. Ook met halal wensen kunnen wij rekening houden.

Door een blessure kan ik niet deelnemen aan de activiteit. Kan ik wel gewoon kijken? Expand

Super jammer dat u geblesseerd bent en dat u niet fanatiek deel kunt nemen. Natuurlijk is het wel mogelijk om de rest van de groep aan te moedigen en toch bij de activiteit te zijn.

U mag gewoon bij de groep blijven en met de groep mee lopen, maar het is op al onze locaties ook mogelijk om lekker bij de bar of op het terras plaats te nemen en de anderen bezig te zien.

Er bestaat de kans dat ik vies word tijdens de activiteit. Kan ik me bij jullie omkleden en/of douchen? Expand Zowel op ons outdoorterrein als bij ’t Boothuys zijn kleedruimtes aanwezig zodat u zich weer even kunt opfrissen na de activiteit. De kleedruimtes in ’t Boothuys beschikken ook over douches.
Het gebruik van deze kleedkamers/douches is gratis, tenzij de ruimtes vies worden achtergelaten dan brengen wij € 25,00 schoonmaakkosten in rekening.

Gelieve vooraf aan te geven als u gebruik wenst te maken van de douches na het programma.

junior paintball (4) 1200x1200

Staat uw vraag er niet tussen? Onze medewerkers helpen graag en zijn per mail te bereiken via info@rofra.nl of telefonisch op 040-2042593.
Ook kunt u eenvoudig online ons contactformulier invullen.

Scroll naar boven