't Boothuys

Met deze horecalocatie komen activiteiten en catering samen onder één dak!

’t Boothuys past helemaal bij de sfeer van Rofra. Waar Rofra begon met het verhuren van kano’s over de Dommel is deze sfeer volledig in ’t Boothuys terug te vinden. Zowel binnen als buiten. Binnen vindt u onder andere een prachtige bar, gemaakt van een echte boot. Ook de aanmeldbalie voor de activiteiten is gemaakt van oude boten.

In ’t Boothuys vindt u een ruime ontvangst- en presentatieruimte, luxe kleedkamers en douches en uitgebreide toiletgroepen. Daarnaast is er ook een parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren.

Kortom de ideale locatie om voor of na uw activiteit bij Rofra op het terras neer te strijken voor een kopje koffie of thee, frisdrankje of borreltje.

’t Boothuys biedt ook diverse cateringmogelijkheden aan voor groepen vanaf 10 personen. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse ontvangsten met o.a. koffie of thee, vlaai en/of een worstenbroodje, maar ook voor lunchbuffetten of barbecues.

Populaire activiteiten bij ’t Boothuys

't Boothuys

Alles onder een dak

't Boothuys Valkenswaard verzorgt uw catering voor; tijdens en na uw bedrijfsuitje of dagje uit. Een warm ontvangst met vlaai, een uitgebreide lunch of een gezellige barbecue of buffet. Wij denken graag met u mee om uw uitje helemaal compleet en naar wens te maken! Graag tot ziens!

Wilt u de cateringmogelijkheden nog eens rustig doorlezen? Dan kunt u onze cateringlijst in pdf formaat downloaden en deze op een later moment doornemen/ uitprinten.

Scroll naar boven