Activiteiten Eindhoven Centrum

Naast onze activiteiten die we op onze locaties in Valkenswaard (Eindhoven Zuid) uitvoeren of op uw eigen locatie, bieden we ook activiteiten aan in het centrum van Eindhoven. Voor de super leuke uitjes Eindhoven hebben we een aantal locaties waar de activiteiten plaats kunnen vinden. Heeft u een andere (eigen) locatie op het oog in Eindhoven? Dan kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden of we de activiteit(en) ook daar uit kunnen voeren.

Momenteel zijn niet alle activiteiten mogelijk in verband met de maatregelen vanwege het Corona virus. Neem hier een kijkje voor ons corona proof activiteitenaanbod.

Uitjes Eindhoven

Combineer een activiteit met catering. Denk hierbij aan een lekkere lunch, een borrelhapje of een heerlijk 3-gangen diner.
Afhankelijk van uw gekozen locatie zijn er diverse cateringmogelijkheden. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Activiteitenaanbod Eindhoven Centrum

Mogelijke locaties voor uitjes Eindhoven

Wij werken samen met diverse partijen in het centrum van Eindhoven. Zo kunt u zelf uw voorkeur doorgeven van waaruit u graag uw activiteit wil uitvoeren. Bij deze startlocaties zijn er diverse mogelijkheden wat betreft catering. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Loods 61

Loods 61 is een van onze samenwerkingspartners voor uitjes Eindhoven. Gelegen aan de Kleine Berg in Eindhoven. De ideale uitvalslocatie voor bedrijfsuitje in Eindhoven. Met een mooi restaurant en semi- gesloten ruimte voor groepen zijn hier volop mogelijkheden. Zo kunt u hier bij aankomst een drankje doen of lunchen en na afloop van de activiteit ook gerust borrelen of dineren.

Wilt u meer informatie over de (catering)mogelijkheden en arrangementen bij Loods 61? Informeer dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

bedrijfsuitje eindhoven
bedrijfsuitjes eindhoven

Eetcafé Barney's

Barneys is een leuk eetcafé midden in het centrum van Eindhoven. Barneys ligt op loopafstand van het station, dus ook ideaal te bereiken met het openbaar vervoer. Zo kun je rechtstreeks van je personeelsuitje in Eindhoven terug naar huis.

Barney's beschikt over 1 grote aparte ruimte voor grote groepen. Deze ruimte is ook in te delen in 2 aparte kleinere ruimtes. Zo kun je hier een leuke activiteit doen en daarna de dag al borrelend of met een heerlijk 3-gangendiner afsluiten.

De Stadsbrouwerij

Café 100 Watt, het proeflokaal van de Stadsbrouwerij Eindhoven is een unieke locatie voor uw bedrijfsuitje of gezellige middag/avond uit. U kunt bij ons kiezen voor een leuke combinatie van een of meerdere activiteiten en catering. Midden in het hart van Eindhoven, vlakbij het van Abbemuseum, vindt u het proeflokaal in de karakteristieke oude Schellens fabriek.

De Stadsbrouwerij beschikt over een restaurant, proeflokaal en aparte ruimte voor groepen. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het gezellige terras.

bedrijfsuitje in eindhoven
bedrijfsuitje eindhoven

Eetcafé at the movies

At the movies is een leuk eetcafé, gelegen vlakbij het Centraal Station van Eindhoven. Je hoeft hiervoor enkel de straat over te steken. Door deze centrale ligging is alles op loopafstand.

Dit gezellige eetcafé heeft een aparte bovenverdieping waar zij groepen kunnen plaatsen. Wilt u enkel een drankje nuttigen, borrelen of genieten van een driegangenmenu? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Berlage Kitchen & Bar

Berlage Kitchen & Bar vind je in het centrum van Eindhoven, op de Kleine Berg, het ‘Quartier Latin’ van het zuiden.

Een sfeervolle wijk vol bijzondere winkels, kleine doorgangetjes en vernieuwende concepten.

Na een van onze activiteiten kun je bij de Berlage borrelen, lekker eten met vrienden, familie of zakenrelaties, een gezellige high tea of gewoon een goede kop koffie drinken.

groepsuitje eindhoven

Offerte/Reservering Eindhoven Centrum

  • Voer een getal tussen 0 en 500 in.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Scroll naar top