Uitjes met catering

 

Maak uw dag compleet met lekker eten en drinken.

Sport, spel en avontuur maken hongerig. U kunt bij Rofra daarom uitjes met catering combineren. Een vers kopje koffie of thee met vlaai, een luxe lunch, een gezellige barbecue of een compleet verzorgde feestavond met een professionele DJ of live band. Het kan allemaal in de mooie horecalocatie van Rofra; ‘t Boothuys. Diverse catering is al te boeken vanaf 10 personen.

 

’t Boothuys; Alles onder één dak!

‘t Boothuys is in het bijzonder gebouwd voor klanten van Rofra Sportieve Arrangementen. Zo kunt u uw bedrijfsuitje of dagje uit beginnen met een vers kopje koffie of thee en vlaai, tussendoor genieten van een heerlijke lunch of afsluiten met een gezellige barbecue. Ideaal want u hoeft zich nu niet meer te verplaatsen en mocht dat wel zo zijn omdat u bijvoorbeeld een activiteit heeft op ons outdoorterrein dan zorgen wij voor het tussentijds vervoer!

Klik hier voor de volledige cateringlijst van ’t Boothuys.

 

Feesten en bijeenkomsten

Maar er is meer, want ‘t Boothuys is ook een prachtige locatie voor uw feesten en partijen of (zakelijke) bijeenkomsten. Jubilea, jaarafsluitingen, koffietafels en compleet verzorgde feestavonden met DJ en live band zijn mogelijk.

Ontvangst

Maak uw dag compleet met een ontvangst met koffie of thee eventueel aangevuld met een lekker stuk gebak, soep met brood of een worstenbroodje in ’t Boothuys.

 

Lunch

Wilt u een dagvullend programma, dan is de lunch onmisbaar! Dit kan in de vorm van een lunch to go, broodjeslunch of diverse lunchbuffetten.

 

 

Barbecue

Een barbecue of buffet is de ideale afsluiter van uw bedrijfsuitje of groepsactiviteit! Gezellig samen eten onder het genot van een verfrissend drankje.

Feestavond

’t Boothuys is ook uitermate geschikt voor uw personeelsfeest of eindejaarsfeest. Een DJ met ledmeubel of een goede band maken het feest gegarandeerd tot een succes!

't Boothuys

Alles onder een dak op een prachtige locatie en met alle gemakken voorzien!

Boothuys evenemententerrein
Restaurant de Zwaan

Gezellig samen zijn in´t hartje van het Pittoreske Borkel & Schaft.

restaurant de zwaan borkel
De Venbergse Watermolen

Samenzijn op het gezellige terras aan de Dommel.

terras venbergse watermolen
Montana Snowcenter

Genieten van lekker eten en drinken met uitzicht over de sneeuwwitte skipiste.

montana snowcenter locatie
Etenswaard

Lekker eten en drinken met live cooking!

catering rofra