Uitje met catering

Maak uw dag compleet met lekker eten en drinken

Sport, spel en avontuur maken hongerig. U kunt bij Rofra daarom een uitje met catering combineren. Een vers kopje koffie of thee met vlaai, een luxe lunch of high tea, een gezellige barbecue of een compleet verzorgde feestavond met een professionele DJ of live band. Het kan allemaal in de mooie horecalocatie van Rofra; ‘t Boothuys. Diverse catering is al te boeken vanaf 10 personen.

't Boothuys

Alles onder één dak

 

‘t Boothuys is in het bijzonder gebouwd voor klanten van Rofra Sportieve Arrangementen. Zo kunt u uw bedrijfsuitje of dagje uit beginnen met een vers kopje koffie of thee en vlaai, tussendoor genieten van een heerlijke lunch of afsluiten met een gezellige barbecue.
Ideaal want u hoeft zich nu niet meer te verplaatsen en mocht dat wel zo zijn omdat u bijvoorbeeld een activiteit heeft op ons outdoorterrein dan zorgen wij voor het tussentijds vervoer!

Feesten en bijeenkomsten

Maar er is meer, want ‘t Boothuys is ook een prachtige locatie voor uw feesten en partijen of (zakelijke) bijeenkomsten. Jubilea, babyborrels, communiefeesten, jaarafsluitingen, koffietafels of complete uitvaarten en compleet verzorgde feestavonden met DJ en live band zijn mogelijk.

Uitje met catering in ‘t Boothuys

Op de hoofdlocatie van Rofra Sportieve Arrangementen vindt u een prachtige ontvangstruimte; ’t Boothuys. Hier bieden wij u diverse faciliteiten aan zoals luxe kleedruimtes met douches en eco-vriendelijke toiletten, een sfeervol en gezellig restaurant met ruime bar en een groot terras. ’t Boothuys is gelegen in het buitengebied van Valkenswaard en ligt vlakbij natuurgebied De Malpie, kortom een mooie uitvalbasis voor uw dagje uit!

Alle onderstaande prijzen zijn per persoon en met een minimale deelname van 10 personen, tenzij anders is vermeld.

Voor kinderen hanteren wij andere prijzen voor de lunches en barbecues.
Zo zijn kinderen van 0 t/m 3 jaar gratis en voor kinderen van 4 t/m 9 jaar betaalt u 50% van het normale bedrag.
Vanaf 10 jaar gelden de normale prijzen.

Scroll naar top