Ruime ervaring

Meer dan 35 jaar geleden begon Rofra kanoverhuur met kanotochten over de Dommel. De afgelopen 35 jaar heeft Rofra zich ontwikkeld tot een zeer bekwame evenementenorganisatie op het gebied van recreatieve, sportieve en avontuurlijke groepsuitjes. Inmiddels organiseert Rofra duizenden evenementen per jaar, variërend van een uitdagende Sterrenslag voor tien personen tot een sport- en speldag voor meer dan duizend personen.


Lovende referenties

Volgens een tevredenheidsonderzoek in 2014 is ruim 95% tevreden over Rofra als evenementenorganisatie. Daar zijn we trots op! Mocht er toch iets mis zijn gegaan dan doen we ons uiterste best om u alsnog tevreden te stellen want we streven natuurlijk naar 100% tevredenheid! Referenties van klanten kunt u hier vinden.


Kwaliteit als norm

Zorgdragen voor kwalitatief hoogwaardige diensten is één van de belangrijkste doelstellingen van ons bedrijf. Mede daarom is Rofra aangesloten bij VeBON, de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland. Deze vereniging stelt kwaliteitseisen aan haar leden bij het organiseren van sportieve activiteiten. Tevens is Rofra lid van Recron.


Oog voor veiligheid

Rofra is sinds 2001, als één van de eerste buitensportbedrijven in Europa, TÜV gecertificeerd. Dit betekent dat Rofra beschikt over een gedocumenteerd veiligheidssysteem conform de TÜV-VeBON veiligheidsnorm. Deze norm stelt strenge eisen aan zowel inkoop en onderhoud van materiaal, als aan begeleiding en instructie van groepen.


Natuur en milieu

Tijdens onze activiteiten zijn wij te gast in een schitterende omgeving. De natuur is kwetsbaar en het is dus van groot belang hier rekening mee te houden. Dit geldt zowel voor ons als evenementenorganisatie als voor de deelnemers. Wij zijn dan ook erg trots dat wij voor het vierde jaar op rij een Green Key Goud certificering hebben gekregen. The Green Key is het keurmerk voor recreatieve bedrijven zoals Rofra die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieu.


Eigen locaties

Rofra heeft verschillende eigen locaties in de omgeving van Valkenswaard. Zo is Rofra in maart 2012 verhuisd naar de Molenstraat, waar nu ook een prachtige ontvangstruimte gebouwd is. Een heuse recreatietuin die alle faciliteiten biedt voor een perfect dagje uit. Denk aan Sterrenslag, workshops en sport- en speldagen. Na de actieve dag kan er gewoon gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en douches. Daarnaast bezit Rofra een outdoorterrein van meer dan 40.000m² gelegen in de uitlopers van het Westerhovense bos. Dit gebied is onder andere ingericht voor Free Choice Survivals, de Slag bij Waterloo en Paintball.


Andere locaties

Middels een samenwerkingsverband met diverse locaties, restaurants en groepsaccommodaties kunnen een aantal van onze programma’s op verzoek elders plaatsvinden.


Uitgebreide keuze

Er is een ruime keuze uit binnen- en buitenactiviteiten met een recreatief, sportief of avontuurlijk karakter. Ook wat betreft catering, entertainment, vergaderfaciliteiten, personenvervoer en verzekeringen biedt Rofra tal van mogelijkheden.


Optimale beleving

Continu verbetert en vernieuwt Rofra haar programma’s (klik hier voor onze nieuwste activiteiten). De beleving blijft zo optimaal. Daarnaast zullen onze goed opgeleide en enthousiaste medewerkers er alles aan doen om van uw dag een bijzondere dag te maken.

Onze kwaliteiten

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Lovende referenties
  •  Kwaliteit als norm
  •  Oog voor veiligheid
  •  Natuur en milieu
  • Eigen locaties
  •  Andere locaties
  •  Uitgebreide keuze
  •  Optimale beleving

Activiteiten zoeker