Bij ‘t Boothuys komen activiteiten en horeca samen, onder één dak bij Rofra!

 

De naam ’t Boothuys past helemaal bij de sfeer van Rofra Sportieve Arrangementen. Zowel buiten als binnen hebben we het thema doorgevoerd met onder andere een prachtige bar, gemaakt van een echte boot. Het fraaie gebouw ligt te midden van ruim 10.000 m2 nieuwe natuur passend in de traditionele omgeving van de Venbergse Watermolen. Alle faciliteiten kunt u hier vinden, zoals een ruime ontvangst- en presentatieruimte, luxe kleedkamers met douches, uitgebreide toiletgroepen en voldoende gratis parkeergelegenheid. Kortom: de ideale locatie voor het begin van uw kanotocht over de Dommel, een avontuurlijke groepsactiviteit of voor zomaar een feestje.

‘t Boothuys biedt verschillende cateringmogelijkheden aan voor groepen vanaf 10 personen. Zo kunt u kiezen voor een sfeervol ontvangst, een lekkere lunch en een gezellig diner. Ook voor bruiloften, jubilea, en andere feesten kunt u in ‘t Boothuys terecht. Bel voor de uitgebreide mogelijkheden naar 040 204 25 93, of kom gewoon gezellig een keer langs!

Boothuys evenemententerrein
Boothuys bar
boothuys valkenswaard locatie
Evenemententerrein 't Boothuys

De ideale locatie voor onder andere zeskampen, sport- en speldagen en creatieve workshops.

luchtfoto Boothuys
Outdoorterrein

Ons 40.000m² groot outdoorterrein is speciaal ingericht voor diverse outdoor activiteiten!

rofra outdoorterrein ingang
Op locatie

Wilt u liever niet naar Valkenswaard komen dan komen wij graag naar u toe. Veel van onze activiteiten zijn ook op locatie mogelijk.

auto wagenpark rofra