Evenemententerrein Rofra

Speciaal voor zeskampen, sport- en speldagen, teambuilding en creatieve workshops beschikt Rofra over een 11.000m² groot evenemententerrein. De ideale locatie voor uw activiteiten! Bij ons evenemententerrein ligt tevens onze nieuwe ontvangstlocatie ’t Boothuys. Een unieke locatie geheel gebouwd in de sfeer van Rofra Sportieve Arrangementen. ’t Boothuys heeft een eigen parkeerterrein, luxe kleedkamers met douches, ruime toiletgroepen en een groot terras. De locatie is gelegen in de prachtige omgeving van Natuurpoort De Malpie.

 

Geschikte activiteiten evenementen terrein Valkenswaard

Op het evenemententerrein kunnen bijna alle activiteiten van Rofra plaatsvinden met uitzondering van de survival activiteiten. Voor de survival activiteiten kunt u terecht op ons eigen Outdoorterrein. Dit terrein is vanaf het evenemententerrein in slechts 7 minuten met de auto te bereiken.

Tevens is ons evenemententerrein het verzamelpunt voor kanotochten met catering, fietsverhuur, solexrittensmokkeltour en alle arrangementen.

 

Lekker eten en drinken in ’t Boothuys

Op het evenemententerrein kunt u dankzij ’t Boothuys uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of groepsuitje gemakkelijk combineren met diverse cateringmogelijkheden zoals een sfeervol ontvangst, lunch of barbecue. Rofra heeft met deze locatie alles onder één dak. Ook als u sportievere activiteiten wenst zoals Paintball, Free Choice Survival of de Slag bij Waterloo dan verzorgt Rofra het personenvervoer kosteloos voor u bij afname van een lunch of barbecue. Wij denken graag met u mee en verzorgen u een zorgeloze dag.

ingang Boothuys terrein
boothuys valkenswaard locatie
Boothuys terras
Outdoorterrein Rofra

Het 40.000m² groot Outdoorterrein is speciaal ingericht voor diverse teambuilding en survival activiteiten!

rofra outdoorterrein ingang
Activiteiten op locatie

Wilt u liever niet naar Valkenswaard komen dan komen wij graag naar u toe. Veel van onze activiteiten zijn ook op locatie mogelijk.

auto wagenpark rofra
Centerparcs Het Heijderbos

Bedrijfsuitjes, vergaderarrangementen en personeelsfeesten op unieke locatie in regio Nijmegen.

Heijderbos locatie
Centerparcs De Kempervennen

Prachtige locatie voor bedrijfsuitjes met wateractiviteiten inclusief waterskibaan en skipiste met echte sneeuw.

Kempervennen locatie
Roompot Weerterbergen

Leuke groepsuitjes op mooie locatie in Weert op Roompot Vakantiepark De Weerterbergen.

groepshuis roompot weerterbergen