Vrijgezellendag organiseren?

Ben jij de aangewezen persoon om een leuke vrijgezellendag te organiseren? Zowel voor mannen als vrouwen hebben wij tal van mogelijkheden om een originele vrijgezellendag te organiseren. Denk hierbij aan ladies paintball of een e-chopper tour of voor de mannen juist paintballen met onbeperkt verfkogels of een solex adventure met als afsluiting een heerlijke barbecue.

Met onze horecalocatie 't Boothuys kun je activiteiten goed combineren met catering. Kies voor een ontvangst met koffie of thee en een stukje vlaai, een lunchbuffet of sluit de dag af met een heerlijke barbecue. Speciaal voor de vrouwen hebben we sinds kort ook een high tea in ons catering aanbod!

vrijgezellendag organiseren
solex huren

Complete arrangementen voor vrijgezellenfeesten

Naast onze algemene activiteiten en arrangementen hebben we sinds kort ook speciale arrangementen voor vrijgezellenfeesten samengesteld. Zo kun je een compleet arrangement boeken met activiteiten en catering. Zo hoef je je verder nergens meer druk over te maken en is alles voor jullie geregeld voor een vast bedrag per persoon.

Voor ieder budget hebben we wat wils. Zo heb je al een arrangement vanaf € 60,00 per persoon, waarbij je ongeveer 6,5 uur bezig bent met activiteiten gecombineerd met catering.

Voor zowel mannen als vrouwen hebben we 3 verschillende arrangementen in verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder budget wat wils! Activiteiten zoals Rofra fun, survival, solex, e-chopper of paintballen zijn een aantal van de activiteiten die bij de arrangementen zijn inbegrepen.

Meer weten over deze arrangementen? Neem dan een kijkje bij onze pagina's speciaal voor vrijgezellenfeesten.

Scroll naar top